News

Elon Musk a devenit tată de gemeni anul trecut. Mama, o angajată de la compania Neurolink

Elon Musk, CEO al Tesla și SpaceX și cel mai bogat om din lume, a avut anul trecut gemeni cu un director al Neuralink. Elon Musk nu a comentat, oficial, informația publicată de presa din SUA.
07.07.2022 | 12:06
Elon Musk a devenit tata de gemeni anul trecut Mama o angajata de la compania Neurolink
Elon Musk și angajata sa au avut gemeni anul trecut. Foto: Business Insider
ADVERTISEMENT

Potrivit Business Insider, angajata lui Elon Musk a devenit mama unor gemeni, în urma unei relații pe care miliardarul a avut-o în timp ce era într-o relație cu Grimes.

Elon Musk a devenit tată de gemeni, din nou

Musk a postat un Tweet în 24 mai în care spunea că ”Rata natalității în SUA a fost sub nivelurile minime sustenabile de aproximativ 50 de ani”. Între timp, angajata Shivon Zilis i-a născut doi gemeni, anunță sursa citată.

ADVERTISEMENT

Business Insider a intrat în posesia unor documente care arată că Elon Musk și Shivon Zilis au cerut schimbarea numelor legale ale copiilor pentru a include numele de familie Musk și Zilis. Petiția de schimbare a numelui a fost depusă în aprilie 2022, conform CNN. Actele obținute conțin ștampila instanței, precum și semnătura lui Musk, care îl înregistrează ca tată și pe Zilis ca mamă.

Reprezentanții de la Tesla, SpaceX și Neuralink nu au răspuns solicitărilor presei de a comenta aceste informații.

ADVERTISEMENT

Zilis, mama secretă a gemenilor lui Musk, e angajată la Neuralink din 2016, când a devenit consilier la OpenAI. Musk este unul dintre cofondatorii OpenAI, un laborator de cercetare nonprofit cu misiunea declarată de a ”asigura că inteligența generală artificială aduce beneficii întregii umanități”.

Deși este extrem de optimist că proiectele Neuralink vor ajuta omenirea în viitorul apropiat, mai multe maimuțe au murit după ce le-a fost implantat în creier un cip al lui Elon Musk.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor oficiale Zilis a lucrat și pentru Tesla, fiind în prezent director de operațiuni și proiecte speciale la Neuralink. Înainte de a lucra la companii conduse de Musk, Zilis a lucrat pentru un fond de capital de risc Bloomberg, precum și pentru IBM. Ea a făcut parte, de asemenea, în consiliile de conducere ale a cel puțin două alte organizații legate de inteligența artificială. Zilis nu a răspuns solicitărilor de a comenta informația.

Potrivit presei din SUA, acesta este al doilea set de gemeni pentru Elon Musk. Prima sa soție, Justine, i-a dăruit gemeni în 2004, înainte de a naște tripleți doi ani mai târziu.

ADVERTISEMENT

Musk a avut doi copii și cu Claire Boucher, cunoscută drept Grimes. Al doilea copil al cuplului s-a născut în 2021, cu ajutorul unei mame surogat.

ADVERTISEMENT
Tags: