Sport

Elon Musk, invitat să o cumpere pe Manchester United! Mesajul afișat de fani la ultimul protest

Fanii lui Manchester United sunt atât de nemulțumiți de „performanțele” echipei sub patronajul familiei Glazer, încât l-au invitat pe Elon Musk să cumpere formația de pe „Old Trafford”.
15.04.2022 | 20:20
Elon Musk invitat sa o cumpere pe Manchester United Mesajul afisat de fani la ultimul protest
ADVERTISEMENT

De mai mulți ani, fanii lui Manchester United trăiesc un adevărat coșmar, din cauza rezultatelor dezastruoase înregistrate de echipa engleză. În prezent, formația de pe „Old Trafford” este eliminată din cupele europene și se află pe locul 7 din Premier League.

Elon Musk, invitat să o cumpere pe Manchester United

Joi, un grup de suporteri s-a strâns la centrul sportiv Carrington pentru a protesta împotriva familiei Glazer.

ADVERTISEMENT

„Glazer out!”, a fost mesajul scris pe bannerele afișate de suporteri.

Nici jucătorii nu au scăpat de criticile fanilor: „O rușine! Nu sunteți pregătiți să îmbrăcați acest tricou”.

Mai mulți suporteri i-au solicitat, în mediul online, lui Elon Musk, patronul Tesla și SpaceX, să o cumpere pe Manchester United: „Cumpără United! Investește câteva miliarde pentru cei mai buni jucători, pune Tesla pe tricouri și vei câștiga toate trofeele pe care ți le poți imagina”.

ADVERTISEMENT

Elon Musk este considerat cel mai bogat om al planetei. Potrivit Forbes, averea acestuia se ridică la aproximativ 264,6 miliarde de dolari.

În prezent, omul de afaceri se află în tratative pentru a achiziționa Twitter, fiind dispus să ofere 41 de miliarde de dolari pentru cunoscuta rețea socială.

ADVERTISEMENT

Erik ten Hag ar putea fi numit noul antrenor al lui Manchester United

Presa din străinătate susține că Manchester United a ajuns la un acord verbal cu Erik ten Hag, actualul antrenor principal de la Ajax, pentru a prelua echipa din vară și a-i lua locul neamțului Ralf Rangnick.

„E foarte exigent. Dacă cineva dă dovadă de lipsă de concentrare sau de implicare, atunci nu va juca. E foarte interesat de partea tactică, a învățat de la Pep Guardiola la Bayern. Îmi place stilul lui. Este o plăcere să urmăresc echipele pe care le antrenează.

ADVERTISEMENT

Îi place să joace la fel ca lui Pep la Manchester City, fără atacant, cu jucători care vin din spate. Partea enervantă este că este cu gândul la fotbal tot timpul. Nu există nicio șansă să-l găsești făcând ceva greșit. Așa că atunci când spune că ai făcut ceva greșit, trebuie să respecți ceea ce spune”, a declarat Nick Marsman, pentru The Sun, despre Erik ten Hag.

ADVERTISEMENT
Tags: