Life

Elon Musk și Natasha Bassett nu mai formează un cuplu. De ce s-au despărțit cei doi

Elon Musk și Natasha Bassett au pus punct poveștii de dragoste la numai câteva luni după ce s-au afișat împreună. Motivul pentru care nu mai formează un cuplu.
14.07.2022 | 15:40
Elon Musk si Natasha Bassett nu mai formeaza un cuplu De ce sau despartit cei doi
Elon Musk și Natasha Bassett s-au despărțit. Motivul care a fost la baza deciziei. Sursa foto: hepta / Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Miliardarul în vârstă de 51 de ani și actrița de origine australiană de 28 de ani erau împreună de la începutul anului. Discreți în ceea ce privește legătura amoroasă, cei doi nu s-au afișat ca și cuplu de foarte multe ori.

Elon Musk și Natasha Bassett s-au despărțit. Motivul care a fost la baza deciziei

Elon Musk și Natasha Bassett s-au despărțit la scurt timp după ce au apărut informații că omul de afaceri a devenit tată de gemeni în noiembrie 2021. Mama copiilor este o angajată a miliardarului american.

ADVERTISEMENT

Acesta ar fi fost motivul care ar fi stat la baza deciziei luate de frumoasa actriță, care a hotărât să se concentreze mai mult pe carieră. Tânăra a ajuns în atenția publică după ce a jucat în filmul Elvis, în regia lui Baz Luhrmann.

„Natasha a învățat atât de multe de la Elon și este recunoscătoare pentru timpul petrecut împreună deoarece a fost special.

ADVERTISEMENT

După lansarea filmului biografic Elvis de la sfârșitul lunii iunie, Natasha a avut o perioadă stresantă. Actoria a fost întotdeauna visul ei și este prima dragoste adevărată.

Acum primește acel tip de recunoaștere pentru care a muncit atât de mult toată viața și știe că trebuie să parcurgă acești pași singură.

ADVERTISEMENT

Nu are timp pentru acest gen de publicitate. Mai ales genul care a rezultat din relația ei cu Elon”, a declarat o sursă apropiată celor doi pentru Hollywood Life.

Natasha Bassett, despre familie și rolul de mamă

Natasha Bassett are o carieră în ascensiune pe care se concentrează foarte mult perioada aceasta. În ceea ce privește viața de familie, actrița se gândește să se așeze la casa ei într-o bună zi, dar asta nu se va întâmpla prea curând.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Elon Musk visează să devină mamă, mărturisind că este genul de persoană care preferă familia tradițională. Omul de afaceri are deja 10 copii cu femei diferite și spune că-și dorește tot mai mulți moștenitori.

ADVERTISEMENT