Life

Elon Musk, surprins alături de o femeie deghizată în Catwoman de Halloween. Cine era aceasta

Elon Musk a fost surprins alături de o femeie misterioasă, deghizată în Catwoman. Aceasta l-a întâmpinat la o petrecere de Halloween.
02.11.2022 | 22:41
Cine este femeia alături de care a fost surprins Elon Musk, de Halloween. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Elon Musk este din nou în centrul atenției, de data aceasta la nivel internațional. După ce s-a aflat că nu a participat, de fapt, la o petrecere privată, la castelul Bran, în România, în mediul online au apărut fotografii cu el de la un eveniment specific sărbătorii, organizat în Beverly Hills. Acolo, a fost întâmpinat de o femeie misterioasă.

Elon Musk, fotografiat cu o femeie misterioasă de Halloween. Aceasta era deghizată în Catwoman

Femeia care l-a întâmpinat pe unul dintre cei mai bogați oameni ai planetei era deghizată în Catwoman. A discutat puțin timp cu fondatorul Tesla, după care s-au bucurat de petrecere.

ADVERTISEMENT

Potrivit Jam Press, citat de a1.ro, în spatele acestei costumații se afla una dintre fostele soții ale miliardarului, Justine. Mai mult, după eveniment, cei doi s-ar fi îndreptat către un hotel.

Relațiile tumultoase ale lui Elon Musk

Justin Musk a fost prima soție a lui Elon Musk. Ei s-au căsătorit în anul 2000, dar în 2008 au divorțat. Din mariajul lor au rezultat șase copii, dar unul a murit la doar 10 săptămâni după naștere. Motivul a fost sindromul morții subite a sugarului  (SIDS).

ADVERTISEMENT

După divorțul de Justin, Elon s-a căsătorit de două ori cu actrița Talulah Riley, a avut o relație cu artista Amber Heard și a mai făcut doi copii cu interpreta Grimes.

Justine și Elon s-au întâlnit în perioada facultății, fiind studenți la Universitatea Queen din Ontario, Canada.

ADVERTISEMENT

”Un coleg cu un an mai mare, era un băiat curat, de clasă superioară, cu accent sud-african. A apărut în fața mea într-o după-amiază, în timp ce urcam treptele căminul meu.

A spus că ne-am întâlnit la o petrecere la care știam că nu am fost. (Ani mai târziu, avea să mărturisească că m-a observat traversând camera comună și a decis că vrea să mă cunoască.)”, potrivit People.

ADVERTISEMENT

Cum s-a îmbrăcat Elon Musk de Halloween. Nu a participat la o petrecere în România

De altfel, după ce s-a scris în acest weekend că Elon Musk a venit în România și a organizat o petrecere cu actrița Angelina Jolie și toți miliardarii lumii la castelul Bran, pe contul său de Twitter au apărut fotografii de la adevărata petrecere la care a participat miliardarul.

Elon Musk a luat parte la un eveniment organizat de modelul Heidi Klum, în SUA,  alături de mama lui. Proprietarul Twitter a purtat un costum în valoare de 7500 de dolari, care face parte din setul Devil’s Champion-Leather Armor  și care are simboluri satanice, precum crucea întoarsă.

ADVERTISEMENT