Life

Cele mai bune glume despre Elon Musk în România! Miliardarul, motiv de meme-uri amuzante! Galerie foto

Elon Musk a pus România pe harta lumii după ce a apărut fake-news-ul că ar fi închiriat Castelul Bran pentru o petrecere de Halloween, motiv de multe glume în mediul online.
31.10.2022 | 12:28
Elon Musk, ținta ironiilor. Foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Românii sunt primitori, dar au și simțul umorului dezvoltat. Dacă ”Elon Musk în România” s-a dovedit a fi doar o minciună gogonată, conaționalii noștri s-au gândit să-l ”primească pe el și pe invitații săi” așa cum se vine și „le-au făcut botezul” cu o serie de glume.

Elon Musk, protagonistul glumelor pe internetul românesc. Patronul Tesla, dans pe manele și mesaje pe grupurile de infotrafic

Dansând pe manele la Bran, blocat pe Valea Prahovei sau bunul samaritean pe grupurile de infotrafic, așa și l-au imaginat românii pe fondatorul Tesla, Elon Musk fiind subiectul unui fake news de proporții. Legenda lui Dracula și vestea despre frumusețile oferite de România pare că au ajuns și la urechile lui Elon Musk, căci miliardarul a fost subiectul unui fake-news cum că ar fi închiriat Castelul Bran pentru a organiza o petrecere grandioasă de Halloween. 

ADVERTISEMENT

S-a zvonit că pe meleagurile românești ar ajunge chiar și Angelina Jolie, însă lista de participanți a fost una secretă, astfel că nu se știe cine sunt cei care s-au distrat la noi în țară. Miliardarul Peter Anders Thiel și soțul său au fost surprinși pe străzile Brașovului, unde s-au plimbat, au vizitat Biserica Neagră și au băut o cafea. 

Pe lângă manelistul Dani Mocanu, care a susținut că a fost invitat la Bran pentru a le cânta magnaților, în mediul online s-au răspândit o mulțumit de glume, al căror protagonist este noul patron de la Twitter.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu există informații care să ateste că Elon Musk a fost cu adevărat în România, pe Tik Tok circulă un videoclip în care el dansează de mama focului într-una din camerele Castelului Bran.

@robertadrianmitea #bran #elonmusk #halloween ♬ Fiti Pe Faza – Florin Salam

Angelina Jolie și Elon Musk, „serviți” cu bulz, murături și zacuscă

Primitori din fire, o tânără și-a imaginat care ar fi meniul cu care locuitorii din Brașov i-ar primi pe Elon Musk și pe ceilalți miliardari ai lumii. Sunt bine-cunoscute glumele despre zacuscă, considerată mâncarea de bază a studenților, iar preparatul nu putea să lipsească de pe lista de bucate oferită omului de afaceri.

ADVERTISEMENT
@iuliamagdas Dacă viniți aci, musai să mâncați și ca noi, no…numa zâc… #lulupetiktok ♬ sunet original – Florin toma

O altă imagine îi înfățișează pe Elon Musk și pe Angelina Jolie la Bran, în fața unor preparate specifice, bulz, pastramă și murături. Ce stârnește amuzamentul este textul care este însoțit edit-ul.

„Puțin la Bran cu remorca. Aveți grijă, radar la ieșirea din Sinaia”, este descrierea fotografiei.

ADVERTISEMENT
elon musk castelul bran glume (5)
Meme-urile cu Elon Musk au împânzit internetul.
Foto: Facebook

De altfel, mai multe glume despre Elon Musk care-i anunță pe colegii de trafic că există filtre radar în diferite locuri au circulat în social media.

Românii și l-au imaginat pe miliardar și blocat pe Valea Prahovei și cum orice oportunitate de promovare este binevenită, postul Virgin Radio și-a închipuit cum fondatorul Tesla le-a ascultat playlist-ul.

elon musk castelul bran glume (7)
Elon Musk a ascultat Virgin Radio, conform meme-urilor.
Foto: Facebook

Elon Musk, ironizat: „Dacă avea bani, venea vara”

În timp ce unii și-au imaginat mândria pe care Elon Musk trebuie să o poarte pentru că a închiriat Castelul Bran, alții l-au considerat de-a dreptul sărac.

@eusuntcata1 #foryou #eusuntcata1 #fyyyyyy #fyyy #foryoupage #foryoupageofficiall #foryoupageromania #romania #romanianmeme #meme #originalmeme #tiktokromania #tiktok #vibe #imogen #elonmusk #relatable #lol #real #fakebody ♬ sunet original – Patriss.irenee

Ei bine, în viziunea unora, dacă Elon Musk ar fi avut într-adevăr atât de mulți bani, ar fi ales să vină în România în sezonul estival.

„Dacă chiar avea bani, Elon Musk venea vara la Mamaia, nu toamna la Bran”, este una din glumele care circulă în mediul online.

Mai multe meme-uri pot fi văzute în galeria foto a articolului, iar printre altele, românii s-au oferit și să-l colinde pe miliardar.

ADVERTISEMENT
Tags: