Fotbal intern

Elvir Koljic, convocat în naţionala Bosniei! Cu cine se va duela “Dragonul” în Liga Naţiunilor

17.08.2020 | 16:59
Elvir Koljic convocat in nationala Bosniei Cu cine se va duela Dragonul in Liga Natiunilor
ADVERTISEMENT

Elvir Koljic (25 de ani) a fost chemat de Dusan Bajevic la naționala Bosniei, pentru partidele cu Italia și Polonia din Liga Națiunilor.

Vârful oltenilor s-a refăcut după accidentări și a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Craiovei la sfârșitul sezonului. Chiar dacă a evoluat în doar 18 partide și a înscris șase goluri în ultima stagiune, bosniacul a fost convocat pentru meciurile jucate de țara sa contra Italiei și Poloniei în Nations League.

ADVERTISEMENT

”Dragonul” nostru a fost convocat de echipa națională a Bosniei și Herțegovinei pentru ”dubla” cu Italia și Polonia din UEFA Nations league”, au transmis vicecampionii României.

Koljic a debutat la 22 de ani la națională

Elvir Koljic s-a născut în Spania, la Valladolid. El are naționalitate bosniacă și a jucat prima dată pentru națională în urmă cu doi ani, la 22 de ani, cu Robert Prosinecki tehnician.

ADVERTISEMENT

Vârful Universității Craiova a evoluat în doar trei jocuri până acum: 45 de minute într-un joc amical contra Statelor Unite ale Americii, 17 minute într-un meci pierdut cu Mexic și două minute într-un succes cu Armenia.

Elvir Koljic va avea colegi la națională nume importante din fotbalul din Europa: Edin Dzeko, Edin Visca, Miralem Pjanic sau Saed Kolasinac.

ADVERTISEMENT

Koljic valorează aproape 2 milioane de euro

În sezonul 2018-2019 a venit Koljic la Universitatea Craiova. 20 de goluri are el în tricoul oltenilor, în toate competițiile, în 39 de meciuri.

Fotbalistul a mai evoluat pentru Krupa (Bosnia), Lech Poznan (Polonia), Borac Banja Luka (Bosnia) și Triglav (Slovenia). Jucătorul este cotat la 1 milion și 800 de mii de euro pe site-urile de specialitate. Cota sa a crescut cu 500 de mii de euro de la un milion 300 de mii de euro.

ADVERTISEMENT

Hidajet Hankic, portar la FC Botoșani și conațional cu atacantul Craiovei a spus în presa din țara sa că Elvir merită să joace la echipa națională: ”N-are rost să vorbim despre Koljic. Este un atacant fantastic, a arătat-o încă o dată și faptul că a câștigat vorbește despre asta. S-a invitat la echipa națională. Dacă va continua așa, nu va mai juca mult timp în România”.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – U Craiova: 1,93 este cota pentru “2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: