Sport

Se pregătesc schimbări pentru Petrolul – Universitatea Craiova. Anunțul lui Petev: „Este logic”

Ivaylo Petev pregătește schimbări pentru Petrolul - Universitatea Craiova și țintește cele trei puncte din confruntarea de pe „Ilie Oană”.
28.02.2024 | 19:49
Se pregatesc schimbari pentru Petrolul  Universitatea Craiova Anuntul lui Petev Este logic
Se pregătesc schimbări pentru Petrolul - Universitatea Craiova. Anunțul lui Petev: „Este logic”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Se joacă din trei în trei zile în SuperLiga, iar Ivaylo Petev este nevoit să schimbe și o parte dintre titulari pentru confruntarea cu Petrolul Ploiești. Universitatea Craiova a jucat și luni cu FC Voluntari, iar „alb-albaștrii” se gândesc să lege a doua victorie.

Petev pregătește schimbări pentru Petrolul – Universitatea Craiova: „Este logic să fie”

„Alb-albaștrii” și-au încărcat moralul din succesul cu FC Voluntari, iar acum urmează testul cu Petrolul Ploiești. Deși a câștigat cu mari emoții pe stadionul „Ion Oblemenco”, Ivaylo Petev privește cu optimism partida din deplasare cu trupa lui Florin Pîrvu.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova nu se va putea baza pe David Lazar pentru restul sezonului regular, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Ivaylo Petev anunță schimbări în primul „11”, mai ales că Nicușor Bancu este suspendat, iar cel mai probabil locul lui în teren va fi luat de Basilio Ndong.

„Ne așteaptă un meci greu, Petrolul joacă foarte bine acasă. Cel mai important lucru este să ne recuperăm, știu că și suporterii sunt fierbinți, dar suntem obișnuiți. Este important să arătăm mai convingători decât astăzi, în fiecare meci trebuie să arătăm o îmbunătățire.

ADVERTISEMENT

Este logic că vor fi schimbări, avem un avantaj față de Petrolul. Referitor la pregătirea fizică nu am niciun dubiu. Trebuie să dăm totul și să câștigăm cele trei puncte”, a declarat Ivaylo Petev înaintea confruntării cu Petrolul Ploiești.

Alexandru Mateiu, mai sigur ca niciodată: „Mergem cu încredere să câștigăm”

Alex Mateiu nu s-a aflat în lotul Universității Craiova cu FC Voluntari, însă mijlocașul i-a încurajat pe colegii săi din tribunele stadionului. Acesta spune că atmosfera este extraordinară la gruparea din Bănie, iar „leii” sunt gata să muște din „lupii galbeni”.

ADVERTISEMENT

Petrolul Ploiești s-a impus în tur cu 3-1 pe stadionul „Ion Oblemenco”, însă Alex Mateiu spune că oltenii și-au pus în gând să câștige. Trupa lui Florin Pîrvu este una dintre echipele care se luptă pentru calificarea în play-off, iar o victorie ar putea însemna un pas mare pentru obiectivul trasat de conducere.

„Un meci extrem de greu, știm cu toții că Petrolul are o echipă bună, mai ales acasă joacă foarte bine. Sperăm să mergem  cu o încredere cât mai mare și să câștigăm cele trei puncte. Este o atmosferă bună, victoria aduce încredere.

ADVERTISEMENT

Sper să o ținem tot așa și să legăm victorii de acum încolo. Au avut un traseu bun și anul trecut au avut o echipă bună și au mers destul de bine. Sperăm să mergem acolo și să ne întoarcem acasă fericiți”, a spus Alex Mateiu.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,35 este cota pentru „2 solist” la meciul Petrolul Ploiești - Universitatea Craiova