Life

Ema Uta, cerută în căsătorie de Alex Bodi într-un cadru de vis. Moment emoționant pentru make-up artistă

Ema Uta, cerere în căsătorie inedită într-un decor de poveste. Alex Bodi a scos inelul de logodnă în vacanța din Maldive.
01.04.2024 | 21:40
Ema Uta ceruta in casatorie de Alex Bodi intrun cadru de vis Moment emotionant pentru makeup artista
Ema Uta, cerere în căsătorie inedită într-un decor de poveste. Alex Bodi a scos inelul de logodnă în vacanța din Maldive. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ema Uta, cerută în căsătorie de Alex Bodi într-un cadru de vis. Moment emoționant pentru make-up artista care trăiește de foarte multă vreme o frumoasă poveste de dragoste cu fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Ema Uta, cerere în căsătorie inedită într-un decor de poveste. Alex Bodi a scos inelul de logodnă în vacanța din Maldive

Ema Uta a primit o cerere în căsătorie inedită într-un decor de poveste. Alex Bodi a scos inelul de logodnă în vacanța din Maldive în urmă cu foarte puțină vreme. Momentul emoționant a fost filmat de un apropiat.

ADVERTISEMENT

Cei care o urmăresc pe frumoasa blondină au apreciat, cu siguranță, clipa în care make-up artista a răspuns la întrebarea ce i-a fost adresată. Nu a ezitat nicio secundă, chiar dacă a fost luată prin surprindere de partenerul de viață.

„Am spus Da în seara asta”, a scris vedeta legat de videoclipul de pe Instagram în care i se pune pe deget inelul superb. Logodna s-a produs pe înserate, sub clar de lună, totul fiind învăluit de un peisaj care îți taie răsuflarea.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după cererea în căsătorie Ema Uta și Alex Bodi s-au bucurat de un spectaculos foc de artificii. Ulterior, vedeta a postat o filmare cu inelul de logodnă care are un diament imens și multe altele mai mici.

„Cea mai bună prietenă a mea se căsătorește”, a scris Claudia Iosif pe social media. Fosta iubită a lui Dorian Popa nu este singura care s-a bucurat de vestea cea mare care a fost dată de cei doi îndrăgostiți.

ADVERTISEMENT

Mesajele de felicitări nu au întârziat să apară de la urmăritorii frumoasei vedete, care este foarte încântată de felul în care decurge relația cu iubitul ei, Alex Bodi. Ema Uta se pregătește, așadar, să devină mireasă.

Ema Uta și inelul de logodnă
Așa arată inelul de logodnă primit de Ema Uta de la Alex Bodi. Sursa foto. Instagram. Colaj: Fanatik

Alex Bodi, declarație de dragoste pentru Ema Uta

Alex Bodi se declară extrem de îndrăgostit de Ema Uta cu toate că în urmă cu câteva luni au trecut printr-o nouă separare. Povestea lor de dragoste a fost presărată de-a lungul vremii de multe certuri și despărțiri.

ADVERTISEMENT

Iată că cei doi au trecut peste toate neînțelegerile din trecut și au revenit la gânduri mai bune în Maldive, unde se află de câteva zile. Afaceristul demonstrează că iubirea poate trece peste toate obstacolele pe care le întâmpină.

„Dragostea este atunci când doi oameni se întâlnesc întâmplător, înseamnă că s-au așteptat toată viața!”, a scris Alex Bodi în urmă cu câteva zile la secțiunea Stories, de pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT