Sport

Emil Boc a trăit ca un ultras golul de 3-3 al lui Nistor. Video + foto exclusiv

Emil Boc a trăit ca un ultras golul de 3-3 din penalty, marcat de către Dan Nistor în derby-ul dintre Universitatea Cluj și CFR Cluj.
21.08.2023 | 23:25
Emil Boc a trait ca un ultras golul de 33 al lui Nistor Video  foto exclusiv
Emil Boc a trăit ca un ultras golul de 3-3 al lui Nistor
ADVERTISEMENT

Primarul Clujului s-a bucurat în stilul unui ultras când mijlocașul „șepcilor roșii” a reușit să îl învingă pe Sava, cu un șut puternic în partea dreaptă, fără speranțe pentru tânărul portar al CFR-ului, care ghicise colțul.

Emil Boc a trăit ca un ultras golul de 3-3 al lui Nistor

Emil Boc a trăit ca un ultras golul de 3-3 marcat de Dan Nistor din penalty în minutul 78. Primarul Clujului s-a bucurat enorm imediat după ce Sebastian Colțescu a dictat penalty și mai ales după ce decizia „centralului” a fost validată din camera VAR.

ADVERTISEMENT

Golul lui Dan Nistor a adus o explozie de bucurie în rândul fanilor lui U Cluj, iar Emil Boc a sărbătorit reușita exact ca unul dintre ei, aplaudându-l pe Dan Nistor.

Bucuria nu a durat mult timp, pentru că rivalii de la CFR Cluj au majorat din nou avantajul, în urma golului marcat de Jefte Betancor din minutul 82, după o pasă bună a lui Avounou.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Fanii lui CFR, mesaje ironice la adresa lui Emil Boc

Fanii lui CFR l-au apostrofat pe Emil Boc încă de la venirea spre stadion, iar aceștia au avut două bannere cu mesaje acide la adresa rivalilor și la adresa primarului Emil Boc.

„Coregrafiile voastre nicidecum de top / Sunt sponsorizate de regimul Boc”, a fost unul dintre mesajele afișate de fanii lui CFR Cluj în timpul derby-ului cu U Cluj.

ADVERTISEMENT

„Nu investește nimeni la voi, saracilor!”, „Nu vă vrea nimeni în Cluj!”, „Știința Cluj a luat Cupa, nu voi!”, „Sunțeti cei mai săraci din Liga 1, proștilor!”, au fost alte mesaje dure ale „feroviarilor”.

„Pentru noi, Universitatea Cluj rămâne prioritatea sportului clujean și promovarea în prima ligă, iar din perspectiva noastră, vom aloca resursele financiare permise de lege și de buget astfel încât să își îndeplinească acest obiectiv.

ADVERTISEMENT

Și mulțumesc domnului Radu Constantea pentru că a preluat din nou conducerea după ce a apărut demisia fostului președinte al Consiliului de Administrației și și-a asumat conducerea într-un moment greu și a pus-o pe linia de plutire”, spunea Emil Boc în luna ianuarie.

ADVERTISEMENT