Sport

Emil Grădinescu și Andrei Vochin, discuție deschisă după comentariul de la Elveția – România: „Totul a pornit de la o răzbunare pe Facebook”

Emil Grădinescu și Andrei Vochin au avut o discuție deschisă după comentariul de la confruntarea dintre Elveția și România, scor 2-2.
22.06.2023 | 21:50
Emil Gradinescu si Andrei Vochin discutie deschisa dupa comentariul de la Elvetia  Romania Totul a pornit de la o razbunare pe Facebook
Emil Grădinescu și Andrei Vochin, discuție deschisă după comentariul de la Elveția - România. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Oficialul Federației Române de Fotbal a spus ce ar fi notat în timpul meciului de la Lucerna dacă ar fi fost jurnalist și crede că trebuie să ne bucurăm de faptul că „tricolorii” au reușit să plece neînvinși din Elveția.

Emil Grădinescu și Andrei Vochin, discuție deschisă după comentariul de la Elveția – România

Emil Grădinescu a vorbit din nou despre comentariul pe care l-a avut în timpul meciului dintre Elveția și România, fiind de părere că nemulțumirile la adresa lui au pornit de la postarea de pe Facebook a lui George Ogăraru.

ADVERTISEMENT

„Toată supărarea a pornit de la o postare pe Facebook, venită din răzbunare ca urmare a războiului CSA Steaua-FCSB. Primul gol al lui Mihăilă mi s-a părut mai frumos, e greu ce a făcut acolo, plus pasa lui Moruțan de 50 de metri.

La al doilea mi-a plăcut mult de tot ce a făcut Moruțan. Bine, trecem peste ce a făcut Pușcaș, care a pus involuntar frână”, a mai spus Emil Grădinescu, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„În final, aș fi elogiat România!”

Andrei Vochin este de părere că România trebuie să fie apreciată pentru că a reușit să obțină un rezultat de egalitate: „Dacă aș fi fost acum ziarist, aș fi fost critic la adresa naționalei, dar cu rezerve, pentru că analizam și echipa împotriva căreia jucam, fotbaliștii lor.

Știam ce am făcut în luna iunie, în decursul istoriei echipei naționale. Fereastra de iunie ne prinde cam mereu prost, pentru că noi terminăm competițiile, jucătorii noștri pleacă întâi în vacanță. Elveția era meciul doi, noi mereu am avut probleme la meciul doi.

ADVERTISEMENT

La acțiunea asta n-am avut niciun jucători din top 5, că oricum nu aveam mulți. N-am avut niciun fundaș stânga, pentru că s-a accidentat Camora după câteva minute în meciul cu Kosovo”.

„Mă așteptam la o dominare, mă așteptam ca Elveția să aibă ocazii. M-am bucurat de inspirația lui Leo Toader și a lui Edi să-l titularizeze pe Horațiu Moldovan.

ADVERTISEMENT

În final, aș fi elogiat faptul că România a reușit să obțină un rezultat pozitiv în deplasare cu o echipă foarte puternică”, a mai spus Andrei Vochin.

ADVERTISEMENT