Life

Emily Burghelea, ipostază interzisă minorilor. Cum s-a pozat fosta asistentă de la Acces Direct. Fanii au rămas fără cuvinte

13.01.2021 | 16:36
Emily Burghelea ipostaza interzisa minorilor Cum sa pozat fosta asistenta de la Acces Direct Fanii au ramas fara cuvinte
Emily Burghelea, ipostază incendiară pe Instagram. Fanii au rămas fără cuvinte. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Însărcinată în șapte luni, Emily Burghelea s-a gândit să facă o ședință foto pentru a-și scoate burtica în evidență, însă detaliul care le-a atras atenția fanilor este ipostaza incendiară în care s-a lăsat fotografiată. 

Fosta asistentă de la „Acces Direct” a reușit să-și ascundă sarcina până de curând, atunci când s-a hotărât că este timpul să le dezvăluie fanilor bucuria ei. Deși mai are două luni până va deveni mămică, vedeta nu a renunțat la fotografiile îndrăznețe.

ADVERTISEMENT

Emily Burghelea s-a lăsat fotografiată într-un body din plasă, restul corpului nefiind acoperit de nimic. Blondina a avut grijă să acopere cu o bandă neagră detaliile intime.

Emily Burghelea, ipostază incendiară pe Instagram. Fanii au rămas fără cuvinte

Emily Burghelea este una dintre cele mai îndrăgite persoane publice din mediul online, după ce s-a făcut remarcată prin intermediul emisiunii Mirelei Vaida de la Antena 1, unde a fost asistentă TV timp de un an.

ADVERTISEMENT

Deși este o prezență activă pe rețelele sociale, Emily și-a ținut viața privată departe de ochii curioșilor și i-a anunțat pe fani că este însărcinată în urmă cu aproape două săptămâni, fiind deja în luna a șaptea. De altfel, corpul ei arată bine și nu a luat mult în greutate, așa că nu a fost greu să-și ascundă burtica.

Ultima postare de pe Instagram i-a lăsat fără cuvinte pe urmăritorii vedetei, care i-au trimis sute de comentarii, majoritatea fiind de apreciere. Emily a pozat goală, acoperită doar de un body de plasă, având grijă să-și „cenzureze” părțile intime cu o bandă neagră. Imaginea provocatoarea poate fi văzută aici.

ADVERTISEMENT

Așa cum era de așteptat, comentariile au venit unele după altele, iar internauții au admirat-o pentru corpul subțire pe care îl are în ultimul trimestru de sarcină. „Mi se pare genial faptul că deși ești însărcinată ai un corp atât de frumos”, „Ești o superbă, te admir mult”, sunt doar două dintre sutele de comentarii de apreciere.

Pe de altă parte, nu toți fanii au fost încântați să o vadă atât de expusă și nu au ezitat să o informeze: „…nici chiar așa, știm că ești însărcinată, dar prea îți expui toate ‘formele’”, „Pot să fiu sinceră și să spun că nu-mi place combinația??? Sarcină ușoară”, „Cand va creste copilul tau si va vedea poza asta😂😂😂ar fii aiurea rau”, i-au scris internauții.

ADVERTISEMENT

Emily Burghelea s-a căsătorit cu iubitul ei în urmă cu câteva luni, iar acesta nu vrea să-și dezvăluie identitatea, folosind măști și ochelari de soare în toate fotografiile din mediul online.

ADVERTISEMENT