Life

Emily Burghelea, momente de panică. Ce a pățit blondina în parcarea unui mall din Capitală

Emily Burghelea a trecut prin clipe de coșmar în urmă cu puțină vreme. Vedeta a povestit ce i s-a întâmplat într-un spațiu comercial.
14.09.2022 | 17:10
Emily Burghelea momente de panica Ce a patit blondina in parcarea unui mall din Capitala
Emily Burghelea, clipe de coșmar. Vedeta a povestit ce i s-a întâmplat într-un spațiu comercial. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la Vorbește lumea a dezvăluit momentele de panică cu care s-a confruntat. Ce a pățit blondina în parcarea unui mall din Capitală, unde a mers fără a fi însoțită de partenerul de viață, Andrei.

Emily Burghelea, clipe de coșmar. Vedeta a povestit ce i s-a întâmplat într-un spațiu comercial

Emily Burghelea a trecut prin clipe de coșmar în urmă cu puțină vreme. Vedeta a povestit ce i s-a întâmplat într-un spațiu comercial, dezvăluirea venind inițial de la soțul ei cu care urmează să devină mamă a doua oară.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă de la Acces Direct, de la Antena 1, a rămas blocată în parcarea unui mall din București. Acest lucru a îngrijorat-o foarte mult pentru că este claustrofobă și nu este prima oară când pățește așa ceva.

„Ce credeți că face acum Emily Burghelea?”, este mesajul distribuit de soțul lui Emily Burghelea, Andrei, pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

„Nu vreți să știți prin ce am putut să trec în seara asta (n.r. marți seara). Efectiv am rămas blocată cu mașina în parcarea mall-ului. Ceva rău, rău de tot, rău.

Nu mi s-a întâmplat niciodată asta. A fost oribil. Am reușit până la urmă să ies, dar…”, a completat vedeta de la Pro TV pe social media.

ADVERTISEMENT

Emily Burghelea, urmărită de ghinion. Vedeta s-a blocat în lift

Emily Burghelea pare să fie urmărită de ghinion în ultima vreme, mai ales de când a aflat că va deveni mamă pentru a doua oară. Vedeta nu trece pentru prima dată prin momente de panică, în trecut blocându-se în lift.

Totul s-a petrecut din cauza unor defecțiuni tehnice, cel care i-a sărit în ajutor la momentul respectiv fiind chiar partenerul de viață, Andrei. Tot el a făcut publice informațiile, chiar dacă blondina este foarte activă în mediul virtual.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, recent, fosta concurentă de la Bravo, ai stil a fost nominalizată la Digital Divas, la categoria Best Fashion & Beauty Instagram Account, dovadă că are o comunitate foarte mare.

ADVERTISEMENT
Tags: