Life

Emily Burghelea, relație apropiată cu soacra. Ce face mama lui Andrei pentru fiica vedetei

Emily Burghelea (22 de ani) este o tânără mămică extrem de fericită, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” având o relație specială cu mama iubitului ei, Andrei.
17.07.2021 | 13:00
Emily Burghelea relatie apropiata cu soacra Ce face mama lui Andrei pentru fiica vedetei
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină este încântată de rolul de mamă pe care-l are de circa 3 luni, vedeta mărturisind că nu-și imaginează viața fără fiica sa, care deși o epuizează îi oferă și foarte multă putere.

În ceea ce privește relația pe care o are cu mama lui Andrei, Emily Burghelea are un ajutor foarte mare în persoana ei. Soacra o ajută oricât de mult poate, asta pentru că este din București.

ADVERTISEMENT

Emily Burghelea, totul despre relația cu mama soacră. Cum se înțeleg

Soacra lui Emily Burghelea este topită după nepoata sa, pentru care vine adesea cu jucării. În plus, mama lui Andrei este foarte atentă cu cea mică căreia îi spală mereu hăinuțele, lucru care îi face plăcere.

„Ne-a binecuvântat Dumnezeu cu o fetiță extrem de cuminte și bună, veselă ca mami și deșteaptă ca tati! Mi se pare că sunt mămică dintotdeauna și chiar nu mai știu cum era viața mea înainte de asta!

ADVERTISEMENT

Mă descurc de minune și reușesc să le îmbin pe toate. Mama soacră este topită după fetiță, o iubește până la cer și înapoi!

Vine mereu cu jucării și îi spală și îi calca ea hăinuțele! Spune că nu este niciun fel de efort pentru ea, ba chiar asta o face fericită!”, a declarat Emily Burghelea pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Emily Burghelea simte dorul familiei sale

Mai mult decât atât, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a vorbit și despre relația pe care o are cu familia sa, care a rămas în orașul natal, Constanța.

Vedeta simte lipsa celor dragi enorm de mult, asta pentru că nu reușește să-i vadă foarte des. Din fericire, Emily Burghelea are un sprijin uriaș în familia iubitului ei.

ADVERTISEMENT

„Îmi este dor de familia mea, ai mei locuiesc în Constanța, orașul meu natal, nu ne vedem atât de des pe cât mi-aș dori, dar îi am pe părinții lui Andrei care au devenit cumva și părinții mei. 

Am mare noroc cu iubitul meu soț! Avem grijă de cea mică împreună și asta îmi conferă relaxarea mentală de care orice mămică are nevoie ca să poată să fie fericită și productivă! 

Să ai copii este cea mai frumoasă experiență pe care o poți trăi pe pământ”, a mai spus vedeta care nu exclude posibilitatea să mai aducă pe lume un copil, mai arată sursa menționată.

ADVERTISEMENT