Sport

Emma Răducanu, apariție surprinzătoare la WTA Stuttgart. A purtat tricoul unei echipe de top din Premier League. Video

Emma Răducanu a surprins pe toată lumea la turneul WTA Stuttgart, acolo unde a apărut la un antrenament în tricoul unei echipe celebre din Premier League.
18.04.2022 | 14:48
Emma Raducanu aparitie surprinzatoare la WTA Stuttgart A purtat tricoul unei echipe de top din Premier League Video
Emma Răducanu a surprins pe toată lumea la turneul WTA Stuttgart, acolo unde a apărut la un antrenament în tricoul unei echipe celebre din Premier League. Sursă foto: Twitter The Spurs Express
ADVERTISEMENT

Tânăra de origine română în vârstă de 19 ani a debutat în weekend în echipa Marii Britanii la Billie Jean King Cup și a câștigat primul său meci, dar în cele din urmă Cehia a reușit să se califice la turneul final.

Emma Răducanu, în tricoul unei formații din Premier League la WTA Stuttgart

După un start de sezon extrem de ezitant și marcat de multe probleme medicale, Emma Răducanu se pregătește să joace în această săptămână la WTA Stuttgart, acolo unde a venit la un antrenament îmbrăcată în tricoul unei superputeri din Premier League.

ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis care trăiește la Londra a surprins pe toată lumea când a apărut pe terenul de zgură în echipamentul celor de la Tottenham Hotspur. Tricoul îmbrăcat de campioana de la US Open avea pe spate numărul 10 și numele său.

Imaginea cu Emma Răducanu a fost publicată pe pagina de Twitter a WTA, care a ținut să glumească pe seama acestei prezențe inedite. ”Hey, Tottenham, anunțați-o pe Emma Răducanu”, este mesajul de contul oficial al WTA.

ADVERTISEMENT

Răspunsul celor de la Spurs nu s-a lăsat prea mult așteptat și a fost oferit tot pe rețelele de socializare. ”Lucruri pe care iubești să le vezi”, a scris gruparea din nordul Londrei pe contul de Twitter.

Britanica, primire de gală la Stuttgart

Ajunsă pe locul 12 în clasamentul WTA, Emma Răducanu este cap de serie numărul 8 la turneul de la Stuttgart. Sportiva din Marea Britanie urmează să o întâlnească în primul tur pe australianca Storm Sanders, jucătoare venită din calificări și poziția 197 în ierarhia mondială.

ADVERTISEMENT

Jucătoarea cu tată român se află la prima prezență la Stuttgart, acolo unde a fost primită cu multă simpatie după ce a semnat un contract de imagine cu firma de automobile Porsche, care este și sponsorul competiției ce se desfășoară în această săptămână în Germania.

După succesul de la Flushing Meadows, rezultatele Emme Răducanu nu au fost cele așteptate, iar criticile la adresa sa nu au contenit, mai ales că jucătoarea a lăsat impresia că este mai degrabă interesată de contractele publicitare decât de tenis.

ADVERTISEMENT

Britanica este fără antrenor de mai mult timp și a decis să meargă să se pregătească în Italia pentru sezonul de zgură cu Riccardo Piatti, fostul antrenor al lui Novak Djokovic. Cei doi vor colabora la câteva turnee și apoi vor hotărî dacă merg împreună pe acest drum sau nu.

ADVERTISEMENT