Sport

Emma Răducanu, pesimistă în privința participării la Australian Open 2023: ”Nu ne așteptăm la prea multe în acest moment”. Video

Accidentată la gleznă săptămâna trecută, Emma Răducanu nu este sigură de participarea sa la Australian Open 2023, primul Grand Slam al anului.
09.01.2023 | 16:55
Emma Raducanu pesimista in privinta participarii la Australian Open 2023 Nu ne asteptam la prea multe in acest moment Video
Accidentată la gleznă săptămâna trecută, Emma Răducanu nu este sigură de participarea sa la Australian Open 2023, primul Grand Slam al anului. Sursă foto: talksport.com
ADVERTISEMENT

Jucătoarea britanică s-a accidentat la gleznă în timpul meciului cu Viktoria Kuzmova, din turul 2 al turneului de la Auckland, și a părăsit în lacrimi terenul.

Participarea Emmei Răducanu la Australian Open 2023, pusă sub semnul întrebării

Problemele medicale o fac pe Emma Răducanu să fie pesimistă în ceea ce privește participarea la Australian Open 2023, deși speră ca până la începutul săptămânii viitoare, când va debuta turneul de Grand Slam, să se recupereze.

ADVERTISEMENT

Britanica cu tată român a acordat un interviu video pe plajă pentru Tennis Australia, iar în imagini se vede clar cum încă șchiopătează după accidentarea suferită la Auckland, în primul turneu al anului.

”Tocmai am avut un accident pe teren, pe care nu știu ce aș fi putut să fac pentru a-l preveni, așa că o iau încet, de la zi la zi, și încerc să dau totul, să văd un progres. Vom vedea ce va fi.

ADVERTISEMENT

Sper că până luni sau când va începe turneul să fiu bine și pregătită. Dar noi o luăm încet și încercăm să nu ne gândim la prea mult în acest moment”, a declarat Emma Răducanu.

Emma Răducanu, pregătire spartană în iarnă

Britanica, care a avut un discurs agresiv la adresa organizatorilor turneului de la Auckland imediat după accidentare, consideră că s-a pregătit foarte bine în pauza de iarnă și se simțea pregătită să revină în elita tenisului mondial.

ADVERTISEMENT

”A fost cu adevărat regretabil ce s-a întâmplat săptămâna trecută. M-am simțit grozav în extrasezon și mă simțeam foarte bine cu pregătirea fizică pe care am făcut-o”, a mai spus sportiva de 20 de ani.

În cadrul unei ceremonii extraordinare ținută la castelul Windsor la finalul lunii noiembrie, Emma Răducanu a fost decorată de Regele Charles al III-lea cu titlul de Membru al Ordinului Imperiului Britanic pentru serviciile deosebite aduse în tenis, ea devenind în 2021 prima jucătoare britanică învingătoarea într-un turneu de Grand Slam din ultimele mai bine de patru decenii.

ADVERTISEMENT

În ciuda eșecului pe plan sportiv în 2022, Emma Răducanu continuă să impresioneze în afara arenelor. Britanica se bucură de o popularitate uriașă, astfel că cele mai mari branduri mondiale fac eforturi să-și asocieze imaginea cu ea.

ADVERTISEMENT