Sport

Emma Răducanu și-a anunțat prezența la Transylvania Open: ”Ador să mă întorc în România”. Video

După o cădere abruptă în clasamentul WTA, Emma Răducanu a venit cu o veste bună pentru fanii săi din România. Ea va participa la Transylvania Open.
12.09.2022 | 19:55
Emma Raducanu sia anuntat prezenta la Transylvania Open Ador sa ma intorc in Romania Video
După o cădere abruptă în clasamentul WTA, Emma Răducanu a venit cu o veste bună pentru fanii săi din România. Ea va participa la Transylvania Open. Sursă foto: Twitter Transylvania Open
ADVERTISEMENT

Eliminată încă din primul tur la US Open, acolo unde era campioană en-titre, britanica a coborât vertiginos în ierarhia mondială, iar la începutul acestei săptămâni a ajuns până pe locul 83.

Emma Răducanu va participa la ediția a 2-a a Transylvania Open

În încercarea de a reveni în elita tenisului mondial, Emma Răducanu se vede nevoită să înceapă din nou să joace turnee de mai mică anvergură. Prima sa decizie după această cădere a fost să-și anunțe prezența la a doua ediție a Transylvania Open.

ADVERTISEMENT

”M-am simţit foarte bine anul trecut la Cluj. Oamenii au fost extraordinari şi m-au făcut să mă simt extrem de bine, aşa că sunt extrem de încântată şi fericită să mă întorc şi anul acesta.

De fiecare dată când am ocazia ador să mă întorc în România. Tatăl meu este de acolo şi am multe amintiri plăcute. Aştept cu nerăbdare să mă întorc. Ne vedem curând”, a anunțat britanica printr-un mesaj video postat pe pagina de Facebook a turneului de la Cluj-Napoca.

ADVERTISEMENT

În aceeași zi, organizatorii Transylvania Open au mai anunțat și prezența a două sportive din România. Este vorba de Jaqueline Cristian (locul 87 WTA), revenită după o gravă accidentare, și Ana Bogdan (locul 65 WTA).

Prețuri mari la bilete pentru turneul de la Cluj-Napoca

La prima ediție a Transylvania Open, Emma Răducanu a ajuns până în sferturile de finală, acolo unde a fost învinsă de Marta Kostyuk. Ea a trecut în primele două tururi de Polona Hercog și Ana Bogdan.

ADVERTISEMENT

Organizatorii Transylvania Open s-au arătat încântați de succesul avut cu turneul clujean, în ciuda faptului că accesul publicului a fost restricționat din cauza Covid-19, și au decis să continue aventura și 2022, iar turneul de categorie WTA 250 se va desfășura în perioada 8-16 octombrie.

Se așteaptă ca publicul să ia cu asalt BT Arena, în ciuda faptului că prețurile tichetelor sunt destul de mari. Însă, faptul că spectatorii pot avea șansa să le vadă la lucru pe Emma Răducanu, Sorana Cîrstea, Ana Bogdan sau Jaqueline Cristian ar putea să însemne mai mult decât prețurile ridicate.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, sunt șanse mici ca Simona Halep să participe în acest an la Transylvania Open, după ce fostul lider mondial s-a operat de curând la nas și are nevoie de o perioadă de recuperare.

ADVERTISEMENT