Sport

Prețuri prohibitive la biletele de la Transylvania Open! Cât costă să o vezi pe Simona Halep la turneul clujean

Organizatorii turneului de tenis Transylvania Open de la Cluj-Napoca au pus în vânzare bilete pentru ediția din acest an. Prețurile tichetelor sunt extrem de piperate.
10.08.2022 | 15:57
Preturi prohibitive la biletele de la Transylvania Open Cat costa sa o vezi pe Simona Halep la turneul clujean
Organizatorii turneului de tenis Transylvania Open de la Cluj-Napoca au pus în vânzare bilete pentru ediția din acest an. Prețurile tichetelor sunt extrem de piperate. Sursă foto: Twitter Transylvania Open
ADVERTISEMENT

Prima ediție a competiției a fost câștigat de Anett Kontaveit din Estonia, care a învins-o în finală pe Simona Halep.

Bilete la prețuri uriașe la Transylvania Open

Organizatorii Transylvania Open s-au arătat încântați de succesul avut cu turneul clujean, în ciuda faptului că accesul publicului a fost restricționat din cauza Covid-19, și au decis să continue aventura și 2022 punând deja în vânzare bilete.

ADVERTISEMENT

Se așteaptă ca publicul să ia cu asalt BT Arena, în ciuda faptului că prețurile tichetelor sunt destul de mari. Însă, faptul că spectatorii pot avea șansa să le vadă la lucru pe Simona Halep, Emma Răducanu, Sorana Cîrstea, Ana Bogdan sau Jaqueline Cristian ar putea să însemne mai mult decât prețurile ridicate.

Pentru un abonament valabil pe întreaga durată a turneului, 8-16 octombrie, fanii trebuie să scoată din buzunar 950 de lei pentru categoria 1 și 750 de lei pentru categoria 2. La nivel de bilete, cele mai ieftine sunt în cele două zile din calificări: 65 de lei categoria 1 și 50 de lei categoria 2.

ADVERTISEMENT

300 de lei un bilet la marea finală

Pentru primele trei zile de competiție de pe tabloul principal prețurile biletelor sunt de 110 lei la categoria 1 și 95 de lei la categoria 2, în timp pentru sferturile de finală acestea cresc la 175 de lei la categoria 1 și 140 de lei la categoria 2.

Cei care doresc să se afle în tribune la semifinale vor trebui să scoată din buzunar 240 de lei pentru un bilet la categoria 1 și 200 de lei la categoria 2. Pentru ultima zi de competiție, când sunt programate finalele de simplu și dublu, spectatorii vor fi nevoiți să plătească pe un tichet 300 de lei la categoria 1 și 275 de lei la categoria 2.

ADVERTISEMENT

Un utilizator va putea achiziționa maxim 8 bilete pe zi. Bilete sunt puse în vânzare pe zile și nu pe meciuri, iar amânarea sau continuarea unei partide în ziua următoare nu permite accesul în baza tichetului din ziua anterioară.

Transylvania Open, la concurență cu San Diego

Transylvania Open este un turneu din categoria WTA 250, însă are avantajul de a fi singurul din Europa în săptămâna respectivă și așa poate atrage nume importante. În aceeași perioadă mai are loc competiția de la San Diego, de categorie WTA 500.

ADVERTISEMENT

Reporterii FANATIK au acoperit anul trecut de la Cluj cel mai tare turneu de tenis feminin organizat în România și au stabilit care au fost plusurile și minusurile de la Transylvania Open, la care au participat Simona Halep și Emma Răducanu.

ADVERTISEMENT