Sport

Simona Halep s-a operat la nas! „Această problemă nu mă lăsa să respir”. Prima imagine de pe patul de spital

Simona Halep (30 de ani) a suferit o intervenție chirugicală la nas și va lipsi de pe terenul de tenis mai multe săptămâni.
12.09.2022 | 14:14
Simona Halep sa operat la nas Aceasta problema nu ma lasa sa respir Prima imagine de pe patul de spital
Simona Halep se află pe locul 9 în clasamentul WTA. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Simona Halep are un obiectiv important după divorțul de Toni Iuruc, însă până la revenirea pe terenul de tenis, constănțeanca a trecut printr-o intervenție chirurgicală.

Simona Halep, prima reacție după ce s-a operat: „Nu puteam respira deloc pe nas”

Simona Halep a postat pe pagina oficială de Instagram o poză după intervenția chirurgicală la nas: „Salutare! După cum unii poate ştiaţi, m-am chinuit în ultima perioadă cu problemele la nas şi lucrurile s-au înrăutăţit în timpul verii, mai ales la Washington”.

ADVERTISEMENT

Simona a luat decizia să se opereze la nas, după ce problema s-a agravat din ce în ce mai mult în ultimul timp: „Această problemă nu mă lăsa să respir şi lucrurile să înrăutăţeau noaptea, când nu puteam respira deloc pe nas. Singura metodă prin care puteam rezolva problema a fost cu ajutorul operației”. 

Ba, mai mult, nopțile deveniseră pentru numărul nouă mondial o corvoadă: „După cum unii poate ştiaţi, m-am chinuit în ultima perioadă cu problemele la nas şi lucrurile s-au înrăutăţit în timpul verii, mai ales la Washington. Această problemă nu mă lăsau să respir şi lucrurile să înrăutăţeau noaptea, când nu puteam respira deloc pe nas”.

ADVERTISEMENT

Când ar putea reveni Simona Halep pe terenul de tenis: „Am nevoie de câteva săptămâni de odihnă”

Simona Halep a profitat de această problemă și le-a mulțumit doctorilor care s-au ocupat ca totul să meargă fără probleme: „Dr. Daniel Popescu mi-a făcut cu această ocazie și o intervenție estetică. Mulțumesc!”.

Simona Halep, prima fotografie după operația la nas
Simona Halep, prima fotografie după operația la nas

Cu toate acestea, cea mai bună jucătoare de tenis din România nu va reveni pe terenul de tenis foarte curând: „Totul a mers foarte bine, am nevoie de câteva săptămâni de odihnă înainte să reiau antrenamentele. Ne vedem în curând pe teren!”.

ADVERTISEMENT

Asttfel, Simona Halep nu va reveni pe teren până în luna octombrie și va putea să își sărbătorească în liniște ziua de naștere pe data de 27 septembrie.

Ce turnee importante mai sunt în calendarul WTA în acest an

Din informațiile FANATIK, sunt șanse mici ca Simona Halep să participe în acest la Trannsylvania Open, care se va desfășura în perioada 10-16 octombrie.

ADVERTISEMENT

Simona însă are ca obiectiv calificarea la Turneul Campioanelor și inițial își dorea să participe la WTA San Diego, care se desfășoară în aceeași perioadă cu turneul de la Cluj.

Halep ar fi vrut să meargă și în Mexic, la turneul de la Guadalajara, care se dispută între 17 și 23 octombrie. În acest moment, Simona Halep se află pe locul 8 în clasamentul WTA Race și este calificată la Turneul Campioanelor de la Fort Worth (SUA).

Ce turnee importante mai sunt în calendarul WTA în acest sezon

  • Turneul de la Tokyo, WTA 500, care se va disputa între 19 septembrie și 25 septembrie
  • Turneul de la Ostrava, WTA 500, care se va disputa între 3 și 9 octombrie
  • Turneul de la San Diego, WTA 500, care se va disputa între 10 și 16 octombrie
  • Turneul de la Guadalajara, WTA 1000, care se va disputa între 17 și 23 octombrie
ADVERTISEMENT