Sport

Emmanuel Yeboah, prezentat oficial la Brondby: “Abia aştept să intru pe teren”

Emmanuel Yeboah a fost prezentat oficial la Brondby. Fostul jucător de la CFR Cluj așteaptă cu nerăbdare să evolueze pentru noua sa echipă.
20.08.2023 | 16:58
Emmanuel Yeboah prezentat oficial la Brondby Abia astept sa intru pe teren
Emmanuel Yeboah a fost prezentat oficial la Brondby.
ADVERTISEMENT

Fostul jucător de la CFR Cluj a ajuns la noua sa echipă din Danemarca, Brondby, transfer anunţat în exclusivitate de FANATIK. Emmanuel Yeboah a fost prezentat oficial și a oferit primele declarații în tricoul echipei daneze. Ghanezul este nerăbdător să joace pentru noul club.

Emmanuel Yeboah: “Abia aştept să intru pe teren”

După oficializarea transferului, de sâmbătă, Emmanuel Yeboah a oferit un scurt interviu pentru noul său club. Ghanezul s-a arătat bucuros cu alegerea făcută și este pus pe fapte mari. Fostul jucător de la CFR Cluj a vorbit despre ambițiile sale în cadrul noii echipe.

ADVERTISEMENT

“Sunt foarte fericit că această schimbare a avut loc şi abia aştept să reprezint Brøndby IF. Ambiţia mea este să intru şi să concurez şi, bineînţeles, să devin un fotbalist şi mai bun.

Împreună cred că, ca echipă, putem realiza lucruri grozave împreună. Ca tip de jucător, sunt muncitor, activ şi lupt pentru echipa mea, iar ca persoană sunt ambiţioasă şi curioasă să învăţ despre tot ce este între cer şi pământ.

ADVERTISEMENT

Aşadar, aştept cu nerăbdare să-mi cunosc bine colegii de echipă şi staff-ul de antrenori, apoi abia aştept să intru pe teren şi să joc în faţa fanilor”, a declarat Emmanuel Yeboah, potrivit site-ul celor de la Brondby.

Câți bani a luat Neluțu Varga după transferul lui Yeboah

Așa cum a anunțat FANATIK în exclusivitate, Neluțu Varga a primit 1.8 milioane de euro pentru Emmanuel Yeboah. Ghanezul a ajuns la Brondby după mai multe oferte pe care l-ea primit atât din America, dar și din Turcia. Într-un final clubul și jucătorul au fost de acord ca acesta să meargă la echipa de pe locul 5 din Danemarca.

ADVERTISEMENT

Pe lângă suma menționată mai sus, CFR Cluj va păstra și 25% dintr-un potențial transfer viitor al atacantului de 20 de ani. Sezonul trecut, Neluțu Varga ar fi acceptat o ofertă similară și de la Slavia Praga, însă transferul în Cehia a picat în ultimul moment.

Yeboah este cotat la 900.000 de euro, potrivit Transfermarkt. De la venirea ghanezului în Gruia, liber de contract de la Young Apostles, acesta a strâns 53 de meciuri, 5 goluri și 3 assist-uri pentru CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

După ce a încheiat sezonul precedent cu CFR Cluj, Emmanuel Yeboah a fost convocat în lotul U23 al naționalei Ghanei pentru Cupa Africii pe Națiuni. Atacantul a impresionat în cele trei meciuri din faza grupelor. Acolo unde a reuști să marcheze 3 goluri și să ofere o pasă decisivă.

ADVERTISEMENT