Sport

Englezii sunt deja fascinați de Radu Drăgușin: “Cel mai semificativ transfer din Premier League”

Presa din Anglia este de părere că Radu Drăgușin la Tottenham Hotspur este cel mai important transfer al iernii din Premier League.
21.01.2024 | 14:22
Englezii sunt deja fascinati de Radu Dragusin Cel mai semificativ transfer din Premier League
Presa din Anglia este de părere că Radu Drăgușin la Tottenham Hotspur este cel mai important transfer al iernii din Premier League. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Afacerea lui Spurs cu Genoa este un potențial succes. Presa din Anglia este de părere că cele 25 de milioane de euro + 6 milioane de euro bonusuri reprezintă o investiție excelentă. Astfel, englezii sunt de părere că Radu Drăgușin la Tottenham Hotspur este cel mai important transfer al iernii din Premier League.

Cel mai important transfer din Premier League

Spurs ar putea să plătească, cu tot cu bonusuri, 31 de milioane de euro pentru mutarea fundașului român de la Genoa. În urma analizei presei din Anglia, se pare că Radu Drăgușin la Tottenham Hotspur este cel mai important transfer al iernii din Premier League.

ADVERTISEMENT

Englezii au scris despre faptul că Ange Postecoglou și-a dorit foarte mult un fundaș în genul lui Drăgușin în ianuarie. Astfel, australianul a primit ceea ce a cerut cu mare interes.

Șefii lui Tottenham au reușit să ajungă la o înțelegere cu formația din Italia. Astfel, londonezii au pus mâna pe unul dintre fundașii Europei cu un potențial uriaș. Motiv pentru care mutarea lui Radu în Premier League este atât de apreciată.

ADVERTISEMENT

Presa din Anglia, laude după mutarea lui Radu Drăgușin la Tottenham

“Înainte ca fereastra de transferuri din ianuarie să se deschidă, prioritatea lui Tottenham Hotspur a fost să transfere un fundaș central. Ange Postecoglou a fost foarte deschis în spațiul public pe această temă. Mai mult decât te-ai aștepta de la un manager.

Spurs s-a mișcat rapid când fereastra de transferuri s-a deschis. În ciuda unei ușoare clătinări când Bayern a încercat să intervină. Ulterior a reușit să aducă principala țintă, Radu Drăgușin, de la Genoa, pentru 25 de milioane de lire.

ADVERTISEMENT

Drăgușin este exact ceea ce Spurs își dorea: suficient de atletic pentru fotbalul practicat de Postecoglou, experimentat la nivel înalt, tânăr și dornic de a învăța. Tottenham are acum trei fundași centrali moderni.

Cel mai vârstnic dintre ei fiind Cristian Romero, 25 de ani. Lotul merge în direcția corectă. Transferul lui Drăgușin rămâne singurul semnificativ făcut de orice club din Premier League în această fereastră”, au scris cei de la The Atletic.

ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin și-a făcut debutul la Tottenham în ultima etapă de Premier League. Fundașul român a intrat timp de 10 minute în duelul cu Manchester United de pe Old Trafford, scor 2-2. Următorul meci, în care Drăgușin ar putea să fie chiar titular, este contra celor de la Manchester City. Duelul din FA Cup are loc vineri, 26 ianuarie, de la ora 22:00.

ADVERTISEMENT