News

“Era puţin pilit!” Robert Negoiţă, atac furibund la Traian Băsescu, pe tema Parcului IOR

În dialogul cu Horia Ivanovici, de la FANATIK SUPERLIGA, Robert Negoiţă a avut un atac furibund la adresa lui Traian Băsescu pe tema Parcului IOR.
29.12.2023 | 13:24
Era putin pilit Robert Negoita atac furibund la Traian Basescu pe tema Parcului IOR
Robert Negoiţă consideră că Traian Băsescu a fost capul răutăţilor, cel puţin în Bucureşti Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a vorbit despre situația privind scandalul retrocedării celor 12 hectare din Parcul IOR, în ediția specială FANATIK SUPERLIGA. Edilul a spus că a luptat foarte mult pentru a câștiga în instanță partea respectivă de teren.

Robert Negoiță, atac la adresa fostului președinte

Însă, Primăria Generală, condusă de Nicușor Dan, a făcut recurs, iar în urma acestui gest, edilul Sectorului 3 a fost dezamăgit să constate că „instituția statului, în loc să îi susțină, a luptat împotriva” sa.

ADVERTISEMENT

La afirmația moderatorului Horia Ivanovici cu privire la faptul că tezaurul natural este distrus încetul cu încetul, Robert Negoiță a spus că singurul vinovat este primarul general, Nicușor Dan. De asemenea, edilul Sectorului 3 a afirmat că Nicușor Dan ar menține o prietenie cu un „grup infracțional”.

În discuție a fost adus și numele fostului președinte Traian Băsescu. La întrebarea gazdei emisiunii dacă fostul șef al statului se află în spatele mafiei imobiliare, Robert Negoiță a afirmat:

ADVERTISEMENT

„Nu știu dacă mai e, dar a fost. Adică el e capul răutăților, cel puțin în București. Vă dau o înregistrare cu domnul Băsescu la o televiziune, spunând că acolo n-a fost parc niciodată, pentru că nu avea utilități. În speță, n-avea gaz. O spune pe gură, domnul Băsescu, într-o emisiune”, a declarat Robert Negoiță.

„Zi-ne ca Băsescu: aici n-a fost niciodată parc. Dar, măcar spune ceva”

De altfel, primarul Sectorului 3 a amintit că în luna martie, primarul general al Capitalei a promis că în șase săptămâni, de la data respectivă, va fi făcută o analiză, în urma căreia se va anunța un rezultat. Însă, deși au trecut mai bine de opt luni, problema nu a fost rezolvată.

ADVERTISEMENT

„Primarul Nicușor Dan s-a angajat de față cu toată presa că în șase săptămâni va analiza și va da un rezultat. Cum anume va rezolva problema? Cum va face procesul? I-a stat ceasul. Uite că se fac șapte, opt luni de atunci”, a completat Negoiță.

Robert Negoiță l-a provocat pe Nicușor Dan să dea un răspuns, chiar și unul precum celui al fostului președinte, amintind iarăși de intervenția acestuia în emisiunea TV menționată, precizând că este de părere că Traian Băsescu era „puțin pilit” la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

„A zis șase săptămâni în martie. Zi-ne ca Băsescu: aici n-a fost niciodată parc. Dar, măcar spune ceva. Băsescu cred că era și puțin pilit”, a adăugat primarul Robert Negoiță.

Întrebat de Horia Ivanovici dacă are probe pentru a susține acuzațiile împotriva fostului președinte Traian Băsescu sau a primarului general Nicușor Dan, Robert Negoiță a spus că da.

Fanatik Editie Speciala - Horia Ivanovici si Robert Negoita

 

ADVERTISEMENT