Sport

Erik ten Hag și-a făcut lista de Crăciun. Noi jucători pentru Manchester United

Erik ten Hag și-a făcut lista de Crăciun. Antrenorul de la Manchester United vrea jucători noi în iarnă pentru a întări lotul de pe Old Trafford.
10.11.2023 | 18:22
Erik ten Hag sia facut lista de Craciun Noi jucatori pentru Manchester United
Erik Ten Hag și-a făcut lista de Crăciun. Antrenorul de la Manchester United vrea jucători noi în iarnă pentru a întări lotul de pe Old Trafford. Sursa Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Sezonul acesta de Premier League nu este unul foarte bun pentru formația de pe Old Trafford. Antrenorul olandez are parte de mai multe probleme în ceea ce privește lotul și nu găsește soluții interne. Astfel, Erik ten Hag și-a făcut lista de Crăciun și vrea jucători noi în iarnă la Manchester United.

Erik ten Hag și-a făcut lista de Crăciun

Cu toate că rezultatele nu sunt foarte bune, iar anumiți jucători noi nu confirmă, tehnicianul olandez are sprijinul conducerii de pe Old Trafford. În acest sens, Erik ten Hag profită de acest lucru și și-a făcut lista de Crăciun. Antrenorul vrea să întărească defensiva și atacul lui Manchester United.

ADVERTISEMENT

În plan există câteva nume importante, însă, doar unul singur poate pune probleme financiare. Clubul din Premier League se confruntă cu câteva dificultăți economice și riscă să încalce fair-play-ul, motiv pentru care șefii “diavolilor” vor să vândă echipa.

Chiar și cu aceste incertitudini, ten Hag vrea să își ducă planul mai departe. În apărare Lisandro Martinez este accidentat, Varane nu este 100%, iar Maguire, Lindeloff și Evans nu oferă siguranță. Nici în linia de atac nu stau lucrurile bine. Rasmus Hojlund nu s-a ridicat, încă, la nivelul așteptărilor, iar Martial este într-o continuă scădere de formă. Aceste lucruri l-au făcut pe olandez să caute noi soluții, dar care să nu devină prea costisitoare pentru club.

ADVERTISEMENT

Noi jucători pentru Manchester United

Erik ten Hag a strâns o listă interesantă cu noi jucători pentru Manchester United. Pe linia fundașilor se găsesc nume precum: Jean-Clair Todibo de la Nice (23 de ani – cotat la 30 de milioane de €), Edmond Tapsoba de la Bayer Leverkusen (24 de ani 40 de milioane de €), Giorgio Scalvini de la Atalanta (19 ani – 40 de milioane de €) și Jarrad Branthwaite de la Everton (21 de ani – 18 milioane de €).

În atac, fostul antrenor de la Ajax are în minte un singur nume. Ivan Toney. Fotbalistul englez este, în prezent, suspendat până în luna februarie din cauza pariurilor. Atacantul de la Brentford se afla într-o formă extraordinară înainte să fie suspendat și prinsese și lotul echipei naționale a Angliei. Însă, problema pentru ten Hag apare în prețul cerut de Brentford. Formația din Premier League vrea peste 100 de milioane de euro pentru atacantul de 27 de ani. Toney este cotat la 35 de milioane de euro și a marcat sezonul trecut 20 de goluri în 33 de meciuri.

ADVERTISEMENT

Pentru a face rost de bani, Manchester United ar putea să îl vândă pe Jadon Sancho. Cotat la 32 de milioane de euro, mijlocașul de 23 de ani ar putea aduce o sumă importantă în conturile formației de pe Old Trafford. Motivul vânzării fiind și acela că englezul are șanse foarte mici de a mai prinde lotul lui ten Hag, după de s-a certat cu antrenorul olandez. Pe Ivan Toney îl vor și cei de la Arsenal. Astfel, Erik ten Hag trebuie să se dueleze cu Mikel Arteta pentru semnătura atacantului.

Santiago Gimenez, o soluție pentru Manchester United?

Santiago Gimenez este atacantul celor de la Feyenoord. Mexicanul are 22 de ani și pare a fi o soluție foarte bună pentru Manchester United care suferă pe acest post. Gimenez este cotat la 40 de milioane de euro și dacă “diavolii” nu își permit achiziționarea atacantului din Eredivisie în iarnă, cu siguranță ar putea să îl aducă la finalul sezonului. Fotbalistul este o variantă foarte bună, în cazul în care Ivan Toney nu va ajunge pe Old Trafford.

ADVERTISEMENT

Santiago este crescut de CD Cruz Azul cu care a câștigat 4 trofee importante în Mexic. Alături de Feyenoord, în postură de titular, a câștigat titlul în Olanda sezonul trecut, primul său an la noul club, și a marcat 15 goluri în 32 de partide în campionat. În Europa League a avut 5 contribuții în 9 dueluri.

Sezonul acesta este unul dintre cei mai în formă atacanți din Europa și are în campionat și Champions League 15 goluri în 13 meciuri. O formă incredibilă pentru Santiago Gimenez care are deja pentru Mexic 22 de selecții, 4 goluri și un trofeu câștigat în 2023. Gimenez este un atacant cu o viteză bună, un finalizator excelent și un atacant complet care poate pasa, dribla și marca cu capul, fiind și un jucător cu un fizic puternic. Ca stil de joc se poate asemăna cu Harry Kane.

  • 8 este locul pe care se află Manchester United în Premier League, la două puncte de Top 6
ADVERTISEMENT