Fotbal intern

Erling Haaland, distrugător cu apărare României! A marcat un hattrick. Video

11.10.2020 | 20:30
Erling Haaland distrugator cu aparare Romaniei A marcat un hattrick Video
ADVERTISEMENT

Erling Haaland este numele care ne dădea fiori înainte de meciul dintre Norvegia și România, din Liga Națiunilor. Din păcate, atacantul Borusiei Dortmund a fost în formă foarte bună împtoriva tricolorilor. 

Atacantul a deschis scorul în minutul 13 după o pasă foarte bună a lui Martin Odegaard. Haaland s-a demarcat foarte bine și l-a executat pe Ciprian Tătărușanu. Portarul român a încercat să închidă, însă mingea i-a trecut pe sub braț.

ADVERTISEMENT

Show-ul lui Haaland a continuat și în minutul 25 atacantul Borussiei Dortmund l-a ridiculizat pe Andrei Burcă și a rămas singur cu portarul. Din fericire, șutul lui Haaland a fost slab și Tătărușanu a reținut.


UPDATE, ora 20:30. Erling Haaland și-a completat hattrick-ul în minutul 74, când a marcat golul de 4-0 cu un șut violent din afara careului.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 


UPDATE, ora 20:23. Recitalul lui Erling Haaland a continuat și în repriza secundă. Atacantul Borussiei Dortmund a marcat cu latul din 6 metri după o pasă foarte bună a lui Martin Odegaard în minutul 64.

VEZI VIDEO: 


Erling Haaland, distrugător cu apărare României! S-a distrat cu fundașii tricolorilor

Până la finalul primei reprize, Haaland a fost la un pas să dea și un assist, însă intervenția bună a lui Bancu la Sorloth a împiedicat marcarea celui de-al doilea gol. Însă, în cele din urmă, același Sorloth reușea să înscrie.

ADVERTISEMENT

Apărarea României a fost anesteziată în primele 45 de minute de Norvegia. O linie defensivă cu mulți jucători care nu sunt, în general, titulari la echipa națională: Cristi Manea, Andrei Burcă, Alin Toșca și Nicușor Bancu.

VEZI VIDEO: 

Ianis Hagi, înainte de meci: “Nu cred că are rost să vorbim doar despre Haaland”

De altfel, înainte de meci, Ianis Hagi spunea despre Erling Haaland că nu mai are nevoie de nicio prezentare, dar că nu trebuie să vorbim doar despre atacantul Norvegiei, ci de toată echipa. Se pare că nu a fost destul:

ADVERTISEMENT

“Norvegia este o echipă tehnică, în ciuda faptului că sunt masivi. Nu cred că are rost să vorbim doar despre Haaland. Și noi suntem tehnici, putem face diferența și sper să câștigăm.

Eu trebuie să fac diferența când intru pe teren. De fiecare dată când am intrat, am intrat să îmi fac datoria de număr 10 atâta timp cât vom juca fotbal”, a spus Ianis Hagi.

Erling Haaland a fost transferat de Borussia Dortmund în finalul anului trecut de la RB Salzburg pentru 22,5 milioane de euro plus bonusuri.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 3,75 este cota pentru „1 solist” la meciul România-Austria. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT