Sport

Ermal Krasniqi este pregătit de meciul Kosovo – România din preliminariile Euro 2024: “Sunt emoţionat şi dornic să câştig pentru naţionala mea!”. Exclusiv

Ermal Krasniqi va fi adversarul României în meciul cu Kosovo. Atacantul celor de la CFR Cluj a vorbit pentru FANATIK despre duelul "prieteniei" cu Cristi Manea.
09.06.2023 | 13:38
Ermal Krasniqi este pregatit de meciul Kosovo  Romania din preliminariile Euro 2024 Sunt emotionat si dornic sa castig pentru nationala mea Exclusiv
Ermal Krasniqi este pregătit de meciul Kosovo - România din preliminariile Euro 2024: "Sunt emoţionat şi dornic să câştig pentru naţionala mea!". Sursa foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

România joacă o dublă foarte importantă pentru calificarea la Euro 2024. “Tricolorii” se deplasează în Kosovo, pe 16 iunie, iar trei zile mai târziu vor evolua în Elveţia, împotriva favoritei din grupă.

Ermal Krasniqi este pregătit de meciul Kosovo – România din preliminariile Euro 2024: “Voi fi foarte emoţionat şi dornic să câştig pentru naţionala mea”

Unul dintre adversarii României va fi atacantul lui CFR Cluj, Ermal Krasniqi. Fotbalistul a fost convocat de selecţionerul naţionalei din Kosovo, Alain Giresse, pentru acţiunea din luna iunie.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu in extenso acordat pentru FANATIK în timpul sezonului, Ermal Krasniqi a vorbit şi despre duelurile cu România, spunând că va da totul ca naţinala ţării sale să ajungă la turneul final:

“Dacă voi fi convocat la meciurile cu România, voi fi foarte emoţionat şi dornic să câștig pentru naţionala mea. Este adevărat că suntem o naţională destul de nouă în competiţii, dar avem jucători foarte buni, foarte talentaţi, care joacă la echipe importante din Europa.

ADVERTISEMENT

Şi asta ne dă o şansă bună să trecem de preliminarii”, a spus Ermal Krasniqi pentru FANATIK. Atacantul a debutat în prima reprezentativă în noiembrie 2022, într-un amical cu Insulele Feroe, scor 1-1.

Colegul Cristi Manea, adversar direct? “Cred că ar fi un duel de prietenie, dar pe… puncte!”

Bun prieten cu Cristi Manea, Ermal Krasniqi s-ar putea duela cu colegul său de la CFR Cluj, ambii fiind în echipa naţională, iar poziţiile din teren duc la un duel direct, fundaş dreapta vs. atacant stânga: “Cred că ar fi un duel de prietenie, dar pe… puncte!”, a fost reacţia lui Krasniqi când a fost întrebat despre acest duel.

ADVERTISEMENT

Atacantul din Kosovo a ajuns în luna ianuarie la CFR Cluj, fiind transferată de la fosta adversară din Conference League, Ballkani. Krasniqi s-a integrat excelent în echipă, fiind unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai lui Dan Petrescu şi ţintă pentru mai multe echipe în perioada de mercato:

“Mă simt foarte bine să ştiu că sunt urmărit. Mă face să fiu și mai concentrat aici şi orice ofertă care va veni mai târziu în cariera mea, o aştept cu plăcere”, a spus Krasniqi despre interesul formaţiilor pentru el.

ADVERTISEMENT

România are maximum de puncte după primele două meciuri din preliminarii, după victoriile cu Andorra (2-0) şi Belarus (2-1). “Tricolorii” iau o opţiune serioasă pentru locul doi dacă vor reuşi să câştige la Priştina.

  • 24 de ani are Ermal Krasniqi
  • 700.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului din Kosovo
ADVERTISEMENT