Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ermal Krasniqi face furori în SuperLiga: ”E peste valoarea campionatului. Și poate mult mai mult!”. Video Exclusiv

Ermal Krasniqi l-a sedus pe Adrian Ilie după ce a reușit să marcheze un gol superb, cu călcâiul, în derby-ul dintre CFR și Universitatea Cluj.
14.03.2023 | 16:20
Ermal Krasniqi face furori in SuperLiga E peste valoarea campionatului Si poate mult mai mult Video Exclusiv
După Dan Petrescu, și Adrian Ilie se declară încântat de calitățile lui Ermal Krasniqi. Foto: SPORT Pictures
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a avut o primă repriză de vis în confruntarea cu ”șepcile roșii”, marcând nu mai puțin de trei goluri. Cea mai frumoasă reușită i-a aparținut lui Ermal Krasniqi, kosovarul confirmând forma bună pe care a arătat-o de la sosirea la echipa campioană.

Adrian Ilie, impresionat de Krasniqi: ”Un plus foarte mare pentru campionatul intern”

Prestațiile lui Ermal Krasniqi l-au încântat pe Dan Petrescu. Tehnicianul campioanei spunea deschis, după dubla cu Lazio, că nu crede că se va putea bucura mult timp de serviciile kosovarului.

ADVERTISEMENT

”Nu cred să mai rămână mult timp la echipă. Este peste toți jucătorii și îl văd jucând într-un campionat mare din Europa!”, spunea atunci Petrescu.

Iar jucătorul kosovar și-a reconfirmat calitățile și în meciurile ulterioare. Ultima mostră fiind reușita din meciul cu Universitatea Cluj. Una care a amintit de cea izbutită de Darwin Nunez în partida de Champions League dintre Liverpool și Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Un gol care i-a atras atenția și lui Adrian Ilie. ”Este un jucător cu calitate, am spus că-mi place de el. Și o să crească de la meci la meci.

Ca și Janga. Și despre el, atunci când l-au adus, am spus că o să înscrie multe goluri. Revenind la Krasniqi, un gol frumos. Eu mă aștept să facă mai multe în timpul meciurilor. Dar oricum, o bijuterie de gol, cu călcâiul.

ADVERTISEMENT

Krasniqi este un plus foarte mare pentru campionatul intern ca să vedem că există jucători de calitate care pot fi aduși în România.

Chiar dintr-un campionat mediocru”, a spus Adrian Ilie în cea mai recentă ediție a FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. – VEZI VIDEO AICI

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă pune la dispoziție cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT