Sport

Ermal Krasniqi i-a intrat la inimă lui Dan Petrescu. Surpriza plăcută oferită de kosovar în cantonamentul CFR-ului din Spania. Exclusiv

Ermal Krasniqi este ultimul transfer realizat de CFR Cluj, iar FANATIK a aflat că mijlocașul a reușit să-l surprindă pe Dan Petrescu încă de la prima apariție în cantonament.
18.01.2023 | 11:56
Ermal Krasniqi ia intrat la inima lui Dan Petrescu Surpriza placuta oferita de kosovar in cantonamentul CFRului din Spania Exclusiv
Ermal Krasniqi este ultimul transfer realizat de CFR Cluj, iar FANATIK a aflat că mijlocașul a reușit să-l surprindă pe Dan Petrescu încă de la prima apariție în cantonament. Sursă foto: Facebook Fotbal Club CFR 1907 CLUJ
ADVERTISEMENT

Krasniqi a fost adus de la formația Ballkani, după ce a fost văzut în meciurile din Conference League, iar FANATIK a prezentat în exclusivitate detaliile mutării la campioana României.

Cum l-a surprins Ermal Krasniqi pe Dan Petrescu în cantonamentul din Spania

La scurt timp după ce a semnat contractul pe patru ani și jumătate, Ermal Krasniqi a plecat în cantonamentul de la Oliva Nova. FANATIK a aflat că jucătorul kosovar l-a surprins pe Dan Petrescu de la prima apariție în Spania.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul ofensiv în vârstă de 24 de ani se află la prima aventură în afara țării sale și nu cunoaște nicio limbă în afară de albaneză. Din acest motiv, el a ales să meargă în stagiul de pregătire al clujenilor însoțit de un translator personal.

Krasniqi este singurul stranier dintre cei 20 din lotul lui Dan Petrescu care a apelat la o astfel de variantă. Tehnicianul s-a arătat încântat de faptul că noul său jucător face tot ce poate pentru a se integra cât mai repede în lotul campioanei României.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, kosovarul a luat această decizie pentru a înțelege indicațiile antrenorului, dar și pentru a colabora cât mai bine cu noii săi colegi. Translatorul lui Krasniqi a stat tot timpul în preajma staff-ului ardelenilor la meciuri și i-a tradus ceea ce i se cerea.

Krasniqi, gol la debutul la CFR Cluj

Ermal Krasniqi și-a făcut un debut cu dreptul la CFR Cluj, reușind să înscrie încă de la primul joc. Intrat în partea secundă a meciului amical cu o selecționată a jucătorilor spanioli fără echipă, el a înscris golul de 3-0 prin care a închis tabela.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a rămas impresionat de calitățile fostului adversar al campioanei Românei din grupele Conference League. ”Unii sunt mai în urmă cu pregătirea fizică, unii sunt bine și unii sunt foarte bine, cel mai bine s-a prezentat Krasniqi, a zis că a făcut foarte multe lucruri în vacanță, s-a văzut”, a declarat tehnicianul campioanei.

Kosovarul a evoluat pentru Ballkani în cinci dintre cele şase meciuri din grupele Conference League. Mijlocaşul ofensiv, care mai avea contract doar până în vară, a ratat doar ultima partidă, contra lui CFR Cluj, şi are două goluri în faza grupelor, cu Slavia Praga şi Sivasspor.

ADVERTISEMENT

Cotat la 375.000 de euro, Ermal Krasniqi juca la Ballkani din 2019, când a fost transferat de la Ferizaj. Fotbalistul de 24 de ani ar putea să fie adversarul României în preliminariile EURO 2024, după ce a debutat, în noiembrie 2022, în naţionala statului Kosovo.

ADVERTISEMENT
Tags: