Sport

Gol superb marcat de Ermal Krasniqi în CFR – U Cluj! A înscris cu călcâiul, ca Darwin Nunez în Liverpool – Real Madrid. Video

Ermal Krasniqi a reușit să marcheze un gol superb cu călcâiul în derby-ul dintre CFR și Universitatea Cluj.
13.03.2023 | 21:25
Gol superb marcat de Ermal Krasniqi in CFR  U Cluj A inscris cu calcaiul ca Darwin Nunez in Liverpool  Real Madrid Video
Gol superb marcat de Ermal Krasniqi în CFR - U Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Kosovarul își continuă forma bună de la venirea sa la CFR Cluj, iar campioana României a avut o primă repriză de vis în confruntarea cu rivalii din oraș, marcând nu mai puțin de trei goluri.

Gol superb marcat de Ermal Krasniqi în CFR – U Cluj

Ermal Krasniqi a înscris un gol superb cu călcâiul în duelul dintre CFR și Universitatea Cluj, reușită asemănătoare cu cea a lui Darwin Nunez în Liverpool-Real Madrid, scor 2-5.

ADVERTISEMENT

În urma golului său, Ermal Krasniqi a ajuns la 4 goluri marcate pentru CFR Cluj în 9 meciuri jucate în campionat, acesta mai având și o pasă decisivă. Krasniqi a ajuns la CFR Cluj în iarnă, în schimbul sumei de 200.000 de euro, de la FK Balkani.

„Nu știu cât timp o să mă mai pot bucura de Krasniqi, pentru că nu cred să mai rămână mult timp la echipă. Este peste toți jucătorii și îl văd jucând într-un campionat mare din Europa!”, spunea Dan Petrescu după CFR Cluj-Lazio, scor 0-0.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO AICI

Ilie Dumitrescu nu e impresionat de Krasniqi

Deși Dan Petrescu a fost impresionat de Ermal Krasniqi la meciul cu Lazio, Ilie Dumitrescu este de părere că fotbalistul kosovar mai are mult de muncă pentru a ajunge la o echipă bună din Europa.

„Eu am mai spus-o. Nu e suficient să ai câteva acțiuni și după să dispari. Nu e de ajuns cu ce face Krasniqi în campionatul intern. Astea sunt meciurile de referință, plus meciurile de la națională.

ADVERTISEMENT

Krasniqi trebuie să se ducă la națională, să marcheze multe goluri acolo, să aibă 15-20 de goluri în campionatul nostru și să marcheze și în cupele europene ca să plece.

Deci noi ne-am mișcat foarte bine, înaintea lui Lazio și l-am luat pe Krasniqi la CFR. Eu am avut șansa să stau pe lângă oameni de fotbali importanți, care erau șefi pe scouting. Trimitea câte un scouter să te urmărească pe tine, niciun scouter nu arăta altui scouter ce raport a făcut pentru un jucător”.

ADVERTISEMENT

„Dacă două erau la fel, atunci intra în discuții un jucător. Deci în partida tur l-au văzut pe Krasniqi și au zis că gata, îl aduc la Lazio. Deci Neluțu Varga poate să stea liniștit că nu va mai fi pe pierdere, pentru că o să plece Krasniqi pe 10-15 milioane de euro. Păi pleacă pe suma asta dacă îl vrea Lazio”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

ADVERTISEMENT
Tags: