Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ermal Krasniqi, noul Cârțu! „A dat gol cum am dat eu cu Olympiakos, dar eu eram mai bun”

Sorin Cârțu l-a lăudat pe Krasniqi la FANATIK SUPEERLIGA. Legenda oltenilor a asemănat golul kosovarului din meciul cu Rapid cu un alt gol celebru marcat de el cu Olympiakos.
13.03.2024 | 14:05
Ermal Krasniqi noul Cartu A dat gol cum am dat eu cu Olympiakos dar eu eram mai bun
Sorin Cârțu, despre Ermal Krasniqi. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu este de părere că Ermal Krasniqi este unul dintre cei mai buni jucători de la Rapid. Per total, după ultimele dueluri din SuperLiga, fostul președinte al Universității Craiova a fost surprins de evoluțiile kosovarului.

Ermal Krasniqi, noul Cârțu! „A dat gol cum am dat eu cu Olympiakos, dar eu eram mai bun”

După duelul Rapid – FCSB 4-0, Sorin Cârțu a ținut să îi laude pe kosovarii lui Rapid, dar mai ales pe Krasniqi. Legenda Universității Craiova l-a asemănat pe jucătorul giuleștenilor cu el în urma golului marcat pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

“Mi-a plăcut cum a activat Rapidul. De la mijloc în sus au fost foarte reactivi și harnici. Și la Craiova m-a surprins și efortul acesta pe care l-au depus Krasniqi, Rrahmani, Hasani. Știu și cu mingea, muncesc foarte mult și sunt superiori. 

La Rapid îmi place foarte mult de Krasniqi în ultimul timp. Își pune foarte mult amprenta pe partea ofensivă. Dacă vă aduceți aminte, cum a dat el golul 3 așa a scăpat și la Craiova, dar era offside.

ADVERTISEMENT

Acolo și Târnovanu a avut o greșeală de plasament, dar are o execuție de atacant. A făcut o fentă că trage spre colțul lung și plasată cu efect, se vede că fost gândită și că nu a dat întâmplător”, a spus Sorin Cârțu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

“A dat gol cum am dat eu cu Olympiakos, dar eu eram mai bun”

“La modul acesta am dat și eu un gol la Olympiakos acasă la ei când am bătut cu 1-0. Tot așa, portarul se aștepta să dau la colțul lung și am tăiat-o la colțul scurt. Mingea a trecut printre mâinile lui și bară.

ADVERTISEMENT

A avut un moment de întârziere, a plonjat târziu și nu a mai avut ce să facă. Așa a fost și golul lui Krasniqi, foarte frumos și în general, Rapid a dat niște goluri frumoase. 

(n.r. Krasniqi, noul Crâțu) Am fost mai bun decât el. Sunt modest. Noi ne-am născut prea devreme. Eu am spus că dacă nu ar fi fost așa, Universitatea Craiova nu ar fi fost atât de mare.

ADVERTISEMENT

Noi am fost mari, tocmai pentru că a fost acolo un conglomerat de valori rămase acolo și menținute pe loc. Așa dacă în fiecare an ar fi vândut câte ceva, nu mai era la fel”, a mai spus Sorin Cârțu, la FANATIK SUPERLIGA.

Dialog încins între Nicoliță și Cârțu după Rapid - FCSB 4-0

ADVERTISEMENT