Sport

Eroul ultimei victorii a lui Dinamo în campionat cu FCSB își caută echipă! A renunțat la restanțele de 10.000 de euro. Exclusiv

Andrei Sin a fost eroul ultimei victorii a lui Dinamo în campionat cu FCSB. Fundașul și-a luat gândul de la restanțele salariale pe care le avea în "Ştefan cel Mare" şi îşi caută un nou angajament.
15.07.2021 | 11:17
Eroul ultimei victorii a lui Dinamo in campionat cu FCSB isi cauta echipa A renuntat la restantele de 10000 de euro Exclusiv
Eroul ultimei victorii a lui Dinamo în campionat cu FCSB își caută echipă! A renunțat la restanțele de 10.000 de euro. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Andrei Sin a fost transferat de Dinamo în vara anului 2019, fiind unul dintre primele transferuri în era Florin Prunea la club. Fundaşul a fost curtat de Sepsi în acea perioadă, însă în cele din urmă a ajuns la “câini”.

Eroul ultimei victorii a lui Dinamo în campionat cu FCSB își caută echipă! Sezon tulbure alături de “câini”

Fotbalistul a ajuns într-o perioadă tulbure în Ştefan cel Mare, fiind iniţial sub comanda lui Eugen Neagoe. Mai mult, un şir de accidentări l-au făcut să rateze o mulţime de meciuri din stagiunea 2019-2020.

ADVERTISEMENT

A revenit în februarie anul trecut cu un gol în “Derby de România”, la ultima victorie a lui Dinamo în campionat cu FCSB, scor 2-1. Andrei Sin a deschis scorul din lovitură liberă în minutul 37.

VEZI VIDEO: 

Cosmin Contra l-a trimis la echipa a doua când au fost aduşi spaniolii pe salarii mari!

A revenit în echipa lui Uhrin şi a jucat în prima parte din play-out, însă s-a accidentat din nou şi finalul de sezon l-a prins în afara lotului. În sezonul 2020-2021 a fost integralist în primele două meciuri, iar apoi Cosmin Contra l-a trimis la echipa a doua.

ADVERTISEMENT

Era perioada în care la Dinamo au fost aduşi jucătorii cu salarii uriaşe pe hârtie, campion la acest capitol fiind Aleix Garcia cu o remuneraţie de 35.000 de euro lunar.

Convins de Stoican să semneze cu Viitorul Pandurii! A plecat rapid din Liga 2

Andrei Sin a plecat de la Dinamo la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, în luna februarie 2021 când situaţia la “câini” era deja disperată din punctul de vedere al salariilor.

ADVERTISEMENT

Flavius Stoican a fost omul care l-a convins pe Sin să semneze cu echipa de Liga 2, însă fotbalistul a regretat rapid această decizie şi la scurt timp după şi-a reziliat contractul cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Are de recuperat 10.000 de euro de la Dinamo! Şi-a luat gândul de la bani după ce echipa a intrat în insolvenţă

Din informaţiile FANATIK, Andrei Sin mai are de încasat aproximativ 10.000 de euro de la Dinamo din restanţe salariale.

ADVERTISEMENT

Având în vedere că echipa a intrat în insolvenţă, fotbalistul nu mai are speranţe că va vedea vreun ban.

Andrei Sin este liber de contract în acest moment. Jucătorul a negociat cu Academica Clinceni în această vară, însă cele două părţi nu au ajuns la niciun acord. Considerat cândva unul dintre cei mai promiţători tineri jucători din Liga 1, Sin speră să revină cât mai repede în circuit.

  • 29 de ani are fotbalistul
  • 150.000 de euro este cota de piaţă a lui Andrei Sin
ADVERTISEMENT