Life

Este însărcinată din nou! Vedeta a dat vestea: „Surprize, surprize”

O vedetă a dat vestea cea mare publicului său! Este însărcinată și în curând urmează să devină mamă din nou. Cum a făcut anunțul.
13.12.2023 | 15:23
Este insarcinata din nou Vedeta a dat vestea Surprize surprize
O vedetă a dat vestea cea mare. Sursa foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

Hilary Duff este însărcinată pentru a patra oară. Vedeta în vârstă de 36 de ani a dat vestea cea mare într-un mod inedit, printr-o fotografie cu tematica de Crăciun și a luat pe toată lumea prin surprindere.

Hilary Duff este gravidă pentru a treia oară

Hilary Duff și-a luat publicul prin surprindere fanii. Vedeta a anunțat că este gravidă și urmează să devină mămică pentru a treia oară. Protagonista din How I Met Your Father a dat vestea într-un mod deosebit.

ADVERTISEMENT

Actrița a publicat o imagine de la ședința foto de Crăciun în care apare pe o canapea, în pijamale roz, împreună cu cei trei copiii, Luca(11 ani)- fiul său din căsnicia anterioare, Banks (5 ani), Mae ( 2 ani), dar și de soțul său Matthew Koma.

Burtica actriței este vizibilă, semn că nu mai este mult și își va ține în brațe bebelușul. De altfel, Hilary Duff a însoțit imagine cu un text scurt. „Surprize, Surprize!”, a scris vedeta pe social media.

ADVERTISEMENT

În plus, starul internațional a mai publicat și un colaj cu cei trei copii și a dezvăluit, bucuroasă, ca familia se va mări cu încă un membru. „Mai adăugăm un nebun la această grămadă nebună”, a declarat Hilary Duff.

Cum era de așteptat, actrița însărcinată a primit o mulțime de urări de bine. „Felicitări!”, i-a transmis rapid  Lucy Hale, actrița din serialul fenomen, iubit și în România, Pretty Little Liars.

ADVERTISEMENT
hilary duff însărcinată brad copii soț canapea
Hilary Duff este gravidă pentru a patra oară.
Sursa foto: Instagram

Hilary, dezvăluiri despre rolul de mămică

Recent, Hilary Duff a făcut dezvăluiri despre rolul de mamă. Actrița a recunoscut că deși liniștea nu este un cuvânt care să-i caracterizeze locuința, gălăgia și energia celor mici o fac fericită.

„Îmi place casa mea zgomotoasă, cu haos și nebunie și toată dragostea. Îmi place să-mi cresc copiii cu soțul meu. Îmi place să simt cum îmbrățișările fac ca totul în viața noastră să meargă mai bine.

ADVERTISEMENT

Și, chiar dacă pare ciudat, îmi place presiunea care e pusă pe noi și care mă face să mă gândesc: ‘Cum naiba vom trece și peste ziua de azi?’. Sunt zile în care mă gândesc că nu știu cum toată lumea a rămas adăpostită, hrănită și fericită după toate lucrurile pe care le-am avut de făcut”, a dezvăluit Hilary Duff citată de peroz.ro. 

ADVERTISEMENT