Life

Este însărcinată! Vedeta a împărtășit vestea cu toată lumea

A anunțat că este însărcinată! Vedeta le-a dezvăluit fanilor din social media că urmează să devină mamă pentru prima oară.
26.01.2024 | 14:25
Este insarcinata Vedeta a impartasit vestea cu toata lumea
A anunțat că este însărcinată! Vedeta le-a dezvăluit fanilor din social media că urmează să devină mamă pentru prima oară. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Este însărcinată! Vedeta a împărtășit vestea cu toată lumea. Frumoasa șatenă în vârstă de 25 de ani a realizat o ședință foto cu burtica de gravidă atât singură, cât și alături de partenerul cu care este căsătorită de puțină vreme.

A anunțat că este însărcinată! Vedeta le-a dezvăluit fanilor din social media că urmează să devină mamă pentru prima oară

A anunțat că este însărcinată! Vedeta le-a dezvăluit fanilor din social media că urmează să devină mamă pentru prima oară. Sofia Richie este în culmea fericirii de când a aflat că va aduce pe lume primul său copil.

ADVERTISEMENT

Modelul originar din Statele Unite ale Americii le-a spus internauților că de câteva luni trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ta. Tânăra de 25 de ani a ținut sarcina ascunsă o perioadă lungă.

„Și apoi au fost trei inimi. Inimile noastre sunt pline de atâta dragoste! Atât de recunoscătoare pentru tot sprijinul vostru! Abia aștept următorul capitol al vieții”, a scris frumoasa șatenă pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie vedeta a publicat și o serie de imagini din care reiese că are o burtică pronunțată. Cel mai probabil Sofia Richie a intrat deja în al doilea trimestru de sarcină. Modelul va naște o fetiță care va veni pe lume în zodia Gemeni.

Sofia Richie, însărcinată pentru oară, și soțul său
Sofia Richie este însărcinată pentru oară cu soțul său, Elliot Grainge. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Cum a aflat Sofia Richie că va fi mamă

Sofia Richie a dezvăluit în cadrul unui interviu cum a aflat că va fi mamă pentru prima oară. Modelul a aflat destul de devreme că este însărcinată, avea numai 4 săptămâni când și-a făcut testul pentru că nu se simțea prea bine.

ADVERTISEMENT

Urma să defileze pe podium pentru Prada la Săptămâna Modei când și-a dat seama că nu este tocmai în apele sale. I s-a făcut instant rău când a făcut o rotație, dar inițial nu s-a gândit că este, de fapt, însărcinată.

S-a întors la Los Angeles, unde a doua zi voia să meargă la concertul lui Ed Sheeran cu partenerul de viață, Elliot Grainge, cu care este căsătorită din aprilie 2023. Acela a fost momentul în care și-a făcut un test de sarcină.

ADVERTISEMENT

„Știam într-un fel că va fi o seară plină de băutură, iar eu aveam câteva zile de întârziere a menstruației și am vrut să fiu în general în siguranță, așa că am făcut un test.

Elliot era deja obișnuit ca eu să fac teste la întâmplare. Nu prea a tresărit când i-am spus că fac un control. Făceam unul dintre acele teste foarte des la domiciliu și apărea doar o linie. 

Eram atât de obișnuită să văd rezultate negative încât nu mă așteptam ca de această dată să fie ceva pic diferit”, a dezvăluit Sofia Richie pentru Vogue. Elliot Grainge a fost foarte încântat la aflarea veștii.

Cei doi și-au anunțat părinții și prietenii destul de târziu. Prima oară au mers la familia lui Elliot Grainge care locuiește la 5 minute de ei, promițându-le un cadou scump. În realitate, au primit 3 teste de sarcină pozitive.

ADVERTISEMENT