Life

“Este Oana Moșneagu însărcinată?” Reacția neașteptată a lui Vlad Gherman la întrebarea unui internaut

Sunt internauți care își doresc ca Vlad Gherman și Oana Moșneagu să devină părinți, însă cei doi sunt de cu totul altă părere, cel puțin acum.
02.11.2022 | 17:26
Este Oana Mosneagu insarcinata Reactia neasteptata a lui Vlad Gherman la intrebarea unui internaut
Reacția lui Vlad Gherman după ce un internaut a spus că Oana Moșneagu este însărcinată. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt împreună de aproape un an de zile. Pentru că lucrurile evoluează rapid în tot mai multe relații din showbiz-ul românesc, fanii celor doi speră că aceștia vor face și pasul cel mare cât de curând.

Vlad Gherman, mesaj neașteptat din partea unui internaut

Amintim însă că Vlad Gherman a format un cuplu și cu actrița Cristina Ciobănașu ani de zile și nici atunci nu s-a pus problema de căsătorie între cei doi.

ADVERTISEMENT

Acum însă, alături de Oana Moșneagu, Vlad Gherman pare mai fericit ca niciodată. Cei doi au grijă să își țină la curent fanii cu tot ceea ce fac, iar mulți îi apreciază pentru asta.

Pe de altă parte, sunt și momente în care cei doi ajung să fie puși în dificultate.

Recent, Vlad Gherman a dat start-ul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe contul personal de Instagram. Tot mai multe vedete fac asta, însă în cazul actorului, marea majoritate a întrebărilor au fost despre relația cu Oana Moșneagu.

ADVERTISEMENT

Ce l-a surprins însă pe Vlad Gherman a fost un mesaj primit din partea unui internaut. Acesta nu l-a întrebat nimic și doar a făcut o afirmație.

Ce spune actorul despre o posibilă sarcină a iubitei sale, Oana Moșneagu

”Oana este însărcinată”, a fost mesajul primit de Vlad Gherman, alături de două inimioare.

Reacția actorului a fost una complet neașteptată. Vlad Gherman a dat de înțeles că nu se grăbește prea mult și că nu înțelege de unde a apărut o astfel de idee.

ADVERTISEMENT

”Eu nu știam, dar dacă zici tu”, a fost răspunsul dat de actor, în momentul în care a văzut că sunt persoane care consideră că își cunosc mai bine viața personală.

Amintim faptul că nu este pentru prima oară când apar astfel de zvonuri. Și în primăvara acestui an, o poza publicată de cei doi i-a făcut pe mulți să creadă că Oana Moșneagu ar fi însărcinată.

ADVERTISEMENT

De asemenea, au existat și zvonuri conform cărora actrița ar fi fost cerută în căsătorie.