Sport

Eugen Neagoe, furios după U Cluj – UTA 0-0: ”În 45 de ani de fotbal nu am văzut așa ceva! Mă mai face și mincinos!”

Eugen Neagoe a avut un discurs vehement după întâlnirea U Cluj - UTA 0-0, fiind deranjat de gazonul mizerabil de pe Cluj Arena.
11.12.2022 | 19:51
Eugen Neagoe furios dupa U Cluj  UTA 00 In 45 de ani de fotbal nu am vazut asa ceva Ma mai face si mincinos
Eugen Neagoe a avut un discurs vehement după întâlnirea U Cluj - UTA 0-0, fiind deranjat de gazonul mizerabil de pe Cluj Arena. Sursă foto: Flaviu Buboi/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Cele două formații au dus o luptă surdă pe un teren impracticabil care le-a împiedicat să creeze prea multe faze de poartă.

Gazonul prost pe care s-a jucat U Cluj – UTA 0-0 l-a înfuriat pe Eugen Neagoe

La finalul partidei U Cluj – UTA 0-0, din etapa a 20-a din SuperLiga, tehnicianul Eugen Neagoe a lansat un atac virulent la adresa celor care se ocupă de îngrijirea suprafeței de joc de pe Cluj Arena.

ADVERTISEMENT

”A fost un teren de luptă, cum erau acum ceva timp luptele în noroi, așa s-a întâmplat acum. O rușine de gazon. Dacă am ajuns aproape în 2023 să aruncăm așa gazon tuns, luat din altă parte. Vrem să intrăm în Schengen… E rușinos, e jenant. Acel băiat deștept mă mai face și mincinos, nu îi e rușine?

O minciună mai mare n-am auzit, mă mai face și mincinos. Avem oraș de cinci stele, stadion de cinci stele și gazon de lupte în noroi. El mai și vorbește, vine cu trei poze, ce să-mi arate? Eu sunt la stadion în fiecare zi de la 08:30 și n-am văzut pe nimeni să facă ceva la terenul ăsta. Cred că e ceva unicat.

ADVERTISEMENT

Eu sunt pe terenul de fotbal de 45 de ani, am văzut stadioane, terenuri. Noi ne antrenăm în Babeș, dacă nu știa ‘my friend’, băiatul ăsta. Dacă s-a mai întâmplat să vii pe gazon și să arunci pe teren iarbă să se vadă verde, înseamnă că-s eu nebun”, a declarat Neagoe.

Romario Pires, depanator de nevoie

Referitor la jocul în sine, antrenorul Universității Cluj consideră că echipa sa a dominat meciul, a ținut să-și felicite jucătorii pentru efortul depus și consideră că pe un astfel de gazon nu se putea obține mai mult.

ADVERTISEMENT

”Am dominat jocul, dar nu am reuşit să marcăm. Băieţii chiar merită felicitări pentru efortul fantastic pe care l-au făcut. Noi aici jucăm mereu când avem meci acasă, tot chin este. Băieţii au făcut o risipă mare de efort, dar dacă nu poţi să joci fotbal, asta este!”, a încheiat Eugen Neagoe.

Nu a fost singura problemă de pe Cluj Arena. În minutul 65, Alexandru Chipciu a centrat în careu, iar Adrian Bălan a reluat peste poartă din fața porții. Imediat după execuție, atacantul nu s-a putut opri și s-a agățat de plasă, moment în care aceasta a cedat și s-a desprins de bară.

ADVERTISEMENT

Arbitrul Ionuț Coza s-a conformat și a oprit partida pentru ca problema să fie remediată. Responsabilii Universității Cluj și-au făcut apariția pe gazon, însă fără succes. În cele din urmă, Romario Pires a luat un scaun, s-a urcat pe el și a început să prindă inelele desprinse de plasă. De asemenea, fostul căpitan al Universității Cluj a lipit plasa de bară cu bandă adezivă.

ADVERTISEMENT