Sport

Eugen Neagoe, mulțumit după U Craiova – FC Argeș 1-0: „Nici nu are importanță cum s-a marcat golul!”

Eugen Neagoe a fost mulțumit după victoria obținută de Universitatea Craiova în duelul de pe teren propriu cu FC Argeș, scor 1-0.
01.03.2023 | 21:44
Eugen Neagoe multumit dupa U Craiova  FC Arges 10 Nici nu are importanta cum sa marcat golul
Eugen Neagoe, mulțumit după U Craiova - FC Argeș. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Oltenii au reușit să câștige meciul cu FC Argeș, în urma unui penalty transformat de Andrei Ivan, în minutul 73, după un henț în careu halucinant comis de Costinel Tofan, căpitanul piteștenilor, care a fost schimbat ulterior de Marius Croitoru.

Eugen Neagoe, mulțumit după U Craiova – FC Argeș

Eugen Neagoe a fost mulțumit după victoria obținută de Universitatea Craiova în duelul cu FC Argeș, chiar dacă jocul prestat de echipă nu a fost unul convingător: Nici nu are importanță cum s-a marcat golul, e o victorie meritată, clară, fără niciun dubiu.

ADVERTISEMENT

Am avut șase jucători sub 21 de ani, n-am avut niciun jucător de peste 30 de ani. A ajuns cel mai în vârstă Vătăjelu, veteranul echipei. Am forțat, am jucat și cu doi atacanți, am încercat să mai marcăm, am avut ocazii, dar, din păcate, nu am reușit să marcăm golul doi.

Puteam să marcăm și cred că reflecta realitatea din teren. A fost o dominare totală în repriza a doua, băieții merită felicitări pentru atitudine, pentru determinare, pentru ce au arătat în repriza a doua. Nu am încercat niciodată să găsesc scuze când am avut reprize mai modeste”.

ADVERTISEMENT

Golul marcat de Universitatea Craiova a venit dintr-un penalty, obținut după un henț dubios făcut de Costinel Tofan în propriul careu, căpitanul piteștenilor fiind și înlocuit de Marius Croitoru. Mai mult decât atât, penalty-ul trebuia repetat, pentru că Ștefan Baiaram se afla în mult în interiorul careului când Andrei Ivan a executat lovitura de pedeapsă.

„Suporterii au dreptate să ceară mai mult!”

Ne lipsește foarte mult Nicușor Bancu, un jucător nu important, foarte important pentru echipa noastră, este liderul acestei echipe. Ne lipsește Mihai Căpățână, ne lipsește Ștefan Baiaram, Raul Silva nu a fost nici în lot pentru că acuza o stare de oboseală. Sunt decizii pe care le luăm și pe care ni le asumăm.

ADVERTISEMENT

Acum ne gândim la următorul joc, de la Ploiești, va fi un meci dificil, în compania unei echipe bune, cu jucători buni, Grozav, Budescu, Papp, care a plecat de la noi”, a continuat Eugen Neagoe.

„Din păcate, acolo e terenul așa cum este, dar nu trebuie să stăm cu gândul la teren, trebuie să jucăm cât mai bine. Suporterii au dreptate să ceară mai mult, sunt obișnuiți cu fotbal de calitate și cred că am practicat un fotbal de calitate în repriza a doua.

ADVERTISEMENT

Mi-aș dori să o facem 90 de minute, dar este destul de greu, nici echipele foarte mari din Europa nu reușesc să ducă ritmul 90 de minute”, a mai spus antrenorul oltenilor, la finalul confruntării.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,25 este cota pentru „2 solist” la meciul Petrolul Ploiești – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT