Sport

Fază incredibilă la Craiova: un membru al staff-ului lui FC Argeș s-a rugat în genunchi înainte de penalty-ul executat de Ivan. Cum explică Tofan gafa colosală. Video

Costinel Tofan, căpitanul lui FC Argeș, a fost protagonistul unei faze incredibile după ce a comis un henț halucinant în careu, în duelul cu Universitatea Craiova.
01.03.2023 | 20:57
Faza incredibila la Craiova un membru al staffului lui FC Arges sa rugat in genunchi inainte de penaltyul executat de Ivan Cum explica Tofan gafa colosala Video
Un membru al staff-ului lui FC Argeș s-a rugat în genunchi înainte de penalty-ul executat de Ivan. Sursă foto: Captură foto/DigiSport
ADVERTISEMENT

Un membru din staff-ul lui FC Argeș a fost surprins de camere în timp ce se ruga în genunchi înainte ca Andrei Ivan să execute penalty-ul, după care a dat cu pumnii în pământ, când golgheterul oltenilor l-a învins de la 11 metri pe Cătălin Straton.

Un membru al staff-ului lui FC Argeș s-a rugat în genunchi înainte de penalty-ul executat de Ivan

Un membru al staff-ului lui FC Argeș s-a rugat minute bune în genunchi înaintea executării penalty-ului din minutul 74 al lui Andrei Ivan, dând cu pumnii în pământ după ce atacantul oltenilor a înscris. Dramatismul a fost total, mai ales că piteștenii au pierdut meciul în urma unei gafe uluitoare făcute de Costinel Tofan.

ADVERTISEMENT

Mai precis, căpitanul lui FC Argeș a lovit cu mâna mingea în propriul careu, deși faza nu anunța nimic periculos și nici el nu s-a aflat într-un duel complicat cu un adversar. La scurt timp după gafa sa, Marius Croitoru a decis să îl schimbe pe Costinel Tofan.

„Nu știu ce să zic. În primul rând, îmi pare foarte rău pentru colegii mei, au tras 90 de minute, iar eu mi-am bătut joc de echipă. Colegii mei au făcut un efort incredibil.

ADVERTISEMENT

Nici nu știu cum să explic! Nu cred că e vreun fundaș care vrea să facă penalty. A fost o minge pe care am văzut-o târziu, am vrut să dau cu capul în ea, dar mi-a venit în mână.

Dacă nu atingeam mingea, cred că se ducea în aut. Nu cred că ajungea Ivan să dea în minge. Mi-a venit în mână. Sincer, parcă sunt și blestemat! Mereu mi se întâmplă câte ceva, să greșesc. Trec printr-o perioadă foarte proastă. Chiar nu știu ce să mai zic!”.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO AICI

Membrul staff-ului lui FC Botoșani trăind penalty-ul lui Ivan la maximum. Sursă foto: Captură TV/DigiSport
Membrul staff-ului lui FC Argeș trăind penalty-ul lui Ivan la maximum. Sursă foto: Captură TV/PrimaSport
Membrul staff-ului lui FC Botoșani trăind penalty-ul lui Ivan la maximum. Sursă foto: Captură TV/DigiSport
Membrul staff-ului lui FC Argeș trăind penalty-ul lui Ivan la maximum. Sursă foto: Captură TV/PrimaSport

„Suntem jos și orice greșeală se vede!”

„Sunt foarte supărat, în primul rând pentru echipă. Suntem jos și orice greșeală se vede. Sunt foarte multe etape de când n-am câștigat, nici nu știu de când. Trecem printr-o perioadă foarte proastă, la meciul următor trebuie să facem cumva… să ieșim de sub pământ!

Trebuie să câștigăm! Ne e teamă că pleacă Marius! În fotbal, primul vinovat e antrenorul, așa concept oamenii din fotbalul românesc. Eu nu văd asta o soluție. Dacă am început cu el, trebuie să terminăm cu el, să o scoatem la capăt”, a continuat Costinel Tofan.

ADVERTISEMENT

„Sincer, nici psihic nu suntem bine. Când nu câștigi de 12 meciuri, sau câte sunt, n-ai un moral bun. Dar trebuie să ne unim și să o scoatem la capăt”, a mai spus căpitanul lui FC Argeș.

Penalty-ul trebuia repetat

După gafa imensă a lui Costinel Tofan, a urmat o gafă pe măsură a arbitrului Rareș Vidican, care trebuia să repete penalty-ul, după ce Ștefan Baiaram intrase mult în careul piteștenilor, iar pe reluări s-a văzut că fotbalistul oltenilor se afla chiar în dreptul câmpului vizual al „centralului”.

Momentul în care penalty-ul din U Craiova - FC Argeș trebuia repetat. Sursă foto: gsp.ro
Momentul în care penalty-ul din U Craiova – FC Argeș trebuia repetat. Sursă foto: gsp.roMomentul în care penalty-ul din U Craiova – FC Argeș trebuia repetat. Sursă foto: gsp.ro

„Vidican în afară de faptul că nu a repetat penalty-ul, era să își ia un cap în gură de la Baiaram. Nu cred că a văzut penalty-ul, poate l-a simțit. E inimaginabil cum de un arbitru nu poate să repete o astfel de lovitură.

Oricum dădea gol Ivan de oricâte ori se repeta penalty-ul. Ar trebui să avem grijă ce spunem, că poate se supără domnul Rotaru”, a spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,25 este cota pentru „2 solist” la meciul Petrolul Ploiești – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT
Tags: