Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Eugen Neagoe, out de la Universitatea Craiova! Laurenţiu Reghecampf, noul antrenor

Eugen Neagoe este out de la Universitatea Craiova. Laurenţiu Reghecampf este alesul lui Mihai Rotaru.
25.07.2023 | 17:35
Eugen Neagoe out de la Universitatea Craiova Laurentiu Reghecampf noul antrenor
Laurenţiu Reghecampf, noul antrenor al Universităţii Craiova. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
25-07-2023
14:37

Laurenţiu Reghecampf, noul antrenor al Universităţii Craiova

Laurenţiu Reghecampf va fi noul antrenor al Universităţii Craiova. Gsp scrie că Mihai Rotaru a ajuns la un acord Reghe, care va fi prezentat în următoarele ore.

25-07-2023
09:46

Universitatea Craiova a anunţat oficial despărţirea de Eugen Neagoe!

Universitatea Craiova a anunţat oficial despărţirea de Eugen Neagoe, confirmând informaţia dezvăluită în exclusivitate de FANATIK: “OFICIAL. Universitatea Craiova și antrenorul Eugen Neagoe au hotărât, de comun acord, rezilierea contractului. Îi dorim mult succes în continuare!”, se arată în comunicatul oltenilor.

25-07-2023
09:38

Eugen Neagoe şi-a reziliat contractul cu Universitatea Craiova!

S-a terminat pentru Eugen Neagoe! Din informaţiile FANATIK, contractul antrenorului cu Universitatea Craiova a fost reziliat după şedinţa de marţi dimineaţa de la club. Mihai Rotaru va alege un nou antrenor, cele mai mari şanse avându-le Marius Şumudică. În cărţi este şi Laurenţiu Reghecampf, cel care a mai condus echipa în sezonul 2021-2022. 

Universitatea Craiova a remizat, scor 0-0, cu Oţelul Galaţi. Oltenii au jucat excelent, au ratat o mulţime de ocazii, dar au obţinut un singur punct. Iar remiza ar putea să îi fie fatală lui Eugen Neagoe.

Eugen Neagoe, out de la Universitatea Craiova! Reghe sau Şumi, variantele de înlocuire

Din informaţiile FANATIK, sunt mari şanse ca Eugen Neagoe să se despartă de Universitatea Craiova, iar în aceste momente este programată o şedinţă la club. Soarta antrenorului ar putea fi pecetluită încă de acum, din etapa a doua.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru are şi variantele de înlocuire pregătite. Marius Şumudică este favorit să vină în locul lui Neagoe la Universitatea Craiova, dar o variantă este şi Laurenţiu Reghecampf, care a mai antrenat în Bănie.

Eugen Neagoe este la Universitatea Craiova de la începutul anului 2023 când l-a înlocuit pe banca tehnică pe Mirel Rădoi. Dar patronul Mihai Rotaru este nemulţumit de organizarea din cadrul echipei şi ar fi luat decizia să îl schimbe imediat după meciul cu Oţelul, scrie Prosport.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici: “În proporţie de 60%, noul antrenor al Universităţii Craiova este Marius Şumudică”

Schimbarea lui Eugen Neagoe a fost dezbătută şi în studioul FANATIK SUPERLIGA. Realizatorul Horia Ivanovici a dezvăluit că Marius Şumudică este în pole position să vină în locul lui Neagoe la cârma Universităţii Craiova:

“În proporţie de 60%, noul antrenor al Universităţii Craiova este Marius Şumudică. S-au aliniat planetele. Este foarte posibil să îşi strângă mâinile şi să se despartă Rotaru de Neagoe. 

ADVERTISEMENT

Acestea sunt informaţiile de ultima oră de la FANATIK şi o să vă ţinem la curent pe parcursul emisiunii”, a dezvăluit Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

Marius Şumudică este liber de contract după despărţirea de Al Raed. Tehnicianul şi-ar fi dorit să antreneze Rapidul, dar conducerea clubului l-a ales pe Cristiano Bergodi, spre dezamăgirea lui Şumi.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a obţinut patru puncte în primele două etape, ambele meciuri fiind jucate împotriva unor nou-promovate. După 2-0 pe terenul lui Dinamo, oltenii au remizat, 0-0, cu Oţelul Galaţi.

  • 52 de ani are Marius Şumudică
  • 4 este locul ocupat de Universitatea Craiova în sezonul trecut al SuperLigii

Eugen Neagoe, out de la Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT