Fotbal intern

Eugen Neagoe, reacție violentă după remiza Astrei la Clinceni: „S-a jucat țurca! Păcălim oamenii la televizor!”

27.02.2021 | 20:39
Eugen Neagoe reactie violenta dupa remiza Astrei la Clinceni Sa jucat turca Pacalim oamenii la televizor
ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe a avut o reacție violentă după remiza Astrei de la Clinceni și a răbufnit la adresa jocului prestat în partida încheiată la egalitate, 1-1. Neagoe a acuzat și modul de arbitraj al lui Horațiu Feșnic, despre care spune că a tolerat tragerile de timp ale jucătorilor adverși.

După acest meci, giurgiuvenii au ratat șansa de a se apropia de locurile care permit prezența în play-off, fiind momentan pe locul 10 în Liga 1, cu 29 de puncte acumulate în 25 de meciuri disputate.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Academica Clinceni rămâne pe locul 6, iar după golul marcat de Adi Popa în meciul cu Astra, echipa a urcat la 36 de puncte în clasament.

Eugen Neagoe, reacție violentă după remiza Astrei la Clinceni: „S-a jucat țurca! Păcălim oamenii la televizor!”

„1-1, după ce s-a jucat ţurca. Nu aţi văzut meciul? Ce să comentăm? Nu s-a jucat fotbal. Au fost 50 de faulturi şi ne-am aruncat pe jos la fiecare fază. Patriche stă în repriza a doua cinci minute pe jos şi noi dăm trei minute de prelungire.

ADVERTISEMENT

Ţurca, exact ţurca s-a jucat. Dar nu avem voie să vorbim, nu avem voie să zicem nimic, pentru că cine ştie cine se mai supără după aceea, ne suspendă, nu mai avem voie pe terenul de fotbal, trebuie să stăm doar în afara stadionului”, a declarat Eugen Neagoe

Legat de arbitraj, antrenorul Astrei a precizat că nu purtat nici o discuție după fluierul final cu “centralul” partidei Horațiu  Feșnic: “Da, dar era foarte grăbit, cred că pierdea avionul spre Cluj. Cred că m-am purtat civilizat. Singura greşeală a fost că am strigat Horaţiu, nu am strigat domnul Feşnic. Nu mi-a reproşat nimic, nici nu a vrut să stea de vorbă cu mine.Dacă aşa merge în continuare, foarte bine, după aceea vine Lokomotiv Tashkent sau cine ne mai bate, dau cu noi de pământ de nu ne vedem.

ADVERTISEMENT

Vrem să jucăm fotbal, păcălim oamenii care se uită la televizor. Efectiv ne păcălim pe noi singuri, încercăm să facem ce? Acesta e fotbalul, 50 de întreruperi, ne aruncăm pe jos la fiecare fază, cerem fault în fiecare moment al jocului, cum bate vântul dăm fault”, a adăugat Eugen Neagoe.

Dani Coman despre situația de la Astra: “E un moment greu”

Președintele clubului giurgiuvean, Dani Coman, a declarat la finalul partidei că echipa trece printr-un moment greu după arestarea patronului Ioan Niculae, însă, este convins că se vor găsi soluții pentru a scoate clubul din impas.

ADVERTISEMENT

“Eu sunt președintele clubului la Astra, trebuie să gestionez acest moment dificil pentru ca lucrurile să fie normale. E un moment greu din punct de vedere fotbalistic, despre celelalte aspecte se cunoaște situația și din trecut, dar vom găsi soluții să trecem peste”, a spus Dani Coman după meciul cu Academica Clinceni.

Pentru Astra Giurgiu urmează derby-ul din sferturile de finală ale Cupei României, partida contra celor de la Petrolul Ploiești. Meciul se va disputa miercuri, 3 martie, pe stadionul “Ilie Oană”.

ADVERTISEMENT