Fotbal intern

Eugen Trică, fericit după FC U Craiova – CS Mioveni 4-2, însă își avertizează elevii: „Încă nu am realizat nimic!”

30.04.2021 | 22:22
Eugen Trica fericit dupa FC U Craiova  CS Mioveni 42 insa isi avertizeaza elevii Inca nu am realizat nimic
ADVERTISEMENT

Eugen Trică s-a bucurat pentru victoria lui FC U Craiova împotriva Mioveniului, scor 4-2, însă a comentat din nou arbitrajul, fiind enervat din cauza golului doi al adversarilor, care a fost marcat dintr-o poziție clară de ofsaid.

Tehnicianul oltenilor cere arbitraje corecte pentru echipa sa, la fel cum a făcut și la partida cu Rapid, scor 1-0, dar și la duelul cu Dunărea Călărași, scor 1-1.

ADVERTISEMENT

Eugen Trică nu se consideră deja promovat în Liga 1 și le cere elevilor săi să fie concentrați în continuare, deși oltenii au șanse minime să rateze intrarea în Liga 1.

Eugen Trică, fericit după FC U Craiova – CS Mioveni 4-2, dar își avertizează elevii

Eugen Trică a vorbit la finalul partidei dintre FC U Craiova și CS Mioveni, tehnicianul oltenilor fiind bucuros pentru victorie, însă a avut noi reproșuri la adresa arbitrajului:

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte fericit pentru cele trei puncte, am întâlnit una dintre cele mai bune echipe din Liga 2, de aceea sunt bucuros pentru victorie. Artizanul victoriei e echipa, dar l-aș numi pe Mogoșanu, că a scos mingea lui Blănaru la 1-0.

Totul a ieșit cum ne-am dorit, să nu-l supărăm pe Dumnezeu. Mai sunt patru meciuri, mai sunt 12 puncte, până nu vom fi matematic promovați, nu voi sta liniștit”.

ADVERTISEMENT

„Încă nu am realizat nimic!”

„Compagno e atacant, luptă pentru fiecare minge și mă bucură că marchează. Toată lumea a jucat foarte, foarte bine. Noi ne uităm doar la noi, nu mă uit ce face Rapidul, dacă vor câștiga bine, dacă nu, la fel de bine, îi ținem la o distanță mare de puncte.

Jucătorii sunt foarte motivați, acea horă a bucuriei am făcut-o și cu Rapidul, am făcut-o și azi, și sper, dacă ne ajută Dumnezeu, să o facem și la Timișoara.

ADVERTISEMENT

Orice meci trebuie jucat foarte bine, pentru că e dificil. Deocamdată nu am realizat nimic!”, a mai spus Eugen Trică.

ADVERTISEMENT