Sport

Eugen Voicu, schimb de replici pe rețelele de socializare cu fani dinamoviști după o postare despre Zeljko Kopic

Eugen Voicu, acționarul lui Dinamo, a negat faptul că unul dintre sponsorii „câinilor” l-ar fi adus pe Zeljko Kopic în Ștefan cel Mare.
11.03.2024 | 09:20
Eugen Voicu schimb de replici pe retelele de socializare cu fani dinamovisti dupa o postare despre Zeljko Kopic
Eugen Voicu și Andrei Nicolescu neagă faptul că sponsorul lui Dinamo a condiționat rămânerea sa de venirea lui Kopic. Sursă foto: Facebook Dinamo
ADVERTISEMENT

Eugen Voicu s-a implicat și el în schimbul de polemici dintre Andrei Nicolescu, Ionel Dănciulescu și Florin Prunea, care au afirmat faptul că unul dintre sponsorii l-ar fi adus pe antrenorul croat la Dinamo.

Eugen Voicu, reacție vehementă pe Facebook după zvonurile legate de Zejlko Kopic

Florin Prunea a lăsat de înțeles că oameni apropiați din jurul lui Dinamo susțin că Zejko Kopic a fost adus la Dinamo la insistențele patronului Regata, sponsorul de pe spatele tricourilor „câinilor”.

ADVERTISEMENT

Fanii dinamoviști au preluat și ei informația, care a fost comentată pe pagina de Facebook DDB Italia: „Zeljko KLOPPIC! Nu știe el să zâmbească prea mult, dar știe ce trebuie: Fotbal. Să trăiască sponsorul care a insistat pentru aducerea lui!”. 

Postarea și comparația cu Jurgen Klopp nu l-a încântat pe Eugen Voicu. Acționarul lui Dinamo le-a răspuns suporterilor dinamoviști printr-un comentariu la postare, care ulterior a fost șters: „Și nici măcar nu este adevărat. Sponsorul nu are legătură cu subiectul”. 

ADVERTISEMENT

Andrei Nicolescu, contre cu Florin Prunea și Ionel Dănciulescu pe același subiect: „Asta mi-a spus după meciul cu Rapid”

Florin Prunea a deschis subiectul cu administratorul special al lui Dinamo: „L-am felicitat pe un sponsor care l-a adus la Dinamo pe Kopic. Pe Cătălin (n.r. Cătălin Mișu, patronul Regata, fiul afaceristului Ion Mișu), un sponsor, e un dinamovist mai vechi, a fost o alegere bună!”.


Andrei Nicolescu a reacționat însă în același mod ca Eugen Voicu: „Cred că este o informație greșită și falsă. Nu are nicio legătură Cătălin (n.r. sponsorul) cu aducerea lui Kopic la Dinamo. Nu știu de unde e informația asta și de ce o rostogolim ca pe un adevăr. Mie îmi place că oamenii care nu sunt în club știu mai bine decât cei care sunt în club”. 

ADVERTISEMENT
Eugen Voicu a negat vehement informația, apoi și-a șters comentariul
Eugen Voicu a negat vehement informația, apoi și-a șters comentariul

Fostul mare portar al lui Dinamo a fost surprins: „Noi așa știm, nu numai eu…”, iar apoi Ionel Dănciulescu a intervenit: „Eu spun ce mi-a spus mie Cătălin după meciul cu Rapid. Dacă el minte, mint și eu. A spus că a fost alegerea lui, eu l-am felicitat pentru joc, am zis că sunt perspective, echipa joacă, vor veni și rezultatele.

Și zice ’Cât m-am zbătut eu ca să îl aduc pe Kopic’. E o alegere foarte bună. Dacă m-a mințit pe mine, atunci mint și eu. A zis că s-a zbătut foarte mult să îl aducă pe Kopic, pentru că cei din conducere își doreau alt antrenor”, a mai spus Prunea, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Andrei Nicolescu, replică tranșantă: „Ați spus că un sponsor a amenințat că dacă nu vine Kopic, el nu mai dă niciun ban”

Andrei Nicolescu a continuat acuzele: „Data trecută cred că ați spus că un sponsor a amenințat că dacă nu vine Kopic, el nu mai dă niciun ban și atunci, de frică, administratorul special al lui Dinamo a făcut alegerea asta. Asta a fost tema dezbătută”.

Florin Prunea s-a apărat: „Ești într-o eroare, nu am spus așa ceva niciodată, nu am de unde să am asemenea amănunte, eu nu sunt acolo în interior. În fine, e o alegere bună și asta e cel mai important pentru Dinamo”.

Oficialul lui Dinamo a negat vehement în continuare: „Evident că nu are cum să fie implicat un sponsor într-o alegere. Este alegerea celor din club. Că există discuții despre aducerea unui antrenor, asta e altceva. Eu nu cred că a spus acest lucru Cătălin”

„Asta nu înseamnă că un sponsor a condiționat acordarea unor bani în funcție de aducerea unui antrenor”

„Danciu” a fost și el indignat: „Atunci, hai să ne punem față în față și dacă eu mint cu ceva… Nu avea niciun rost să mint, pentru ce?”. Andrei Nicolescu a răspuns: „Cunosc ironia momentului cu Google, dar asta nu înseamnă că un sponsor a condiționat acordarea unor bani în funcție de aducerea unui antrenor. Nu se poate face așa ceva la un club”.

Până la urmă spiritele s-au calmat, iar administratorul special al lui Dinamo le-a lansat celor doi foști jucători o invitație: „Danciu, aștept să ne vedem în trei și să discutăm! Eventual și pe domnul Prunea, că am auzit și din partea lui anumite lucruri

Ionel Dănciulescu a acceptat imediat: „Cu cea mai mare plăcere!”, în timp ce Florin Prunea a lăsat de înțeles că va face același lucru: „În regulă, domnul Nicolescu!”.

ADVERTISEMENT