Sport

Europa, „Raiul” pariorilor. Cinci meciuri din Conference League au adus un super profit de peste 26.000 de lei

Un parior super inspirat a dat o adevărată lovitură cu meciurile de joi din Conference League. Cu doar cinci selecții a reușit să obțină un super profit, în valoare de peste 26.000 de lei
30.07.2022 | 10:25
Europa Raiul pariorilor Cinci meciuri din Conference League au adus un super profit de peste 26000 de lei
Cinci meciuri din Conferemce League i-au adus unui parior super inspirat un câștig de peste 26.000 de lei. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Joi a fost o zi plină de meciuri în Conference League, fiind programate peste 45 de partide contând pentru manșa secundă a turului doi preliminar. Iar pariorii au profitat din plin de această super ofertă, pentru că, nu-i așa?, atunci când ai de unde alege și rezultatele sunt pe măsură.

Profit de peste 26.000 de lei pentru un parior super inspirat cu meciurile din Conference League

Doar de cinci partide din manșa secundă a turului 2 preliminar al Conference League a avut nevoie un parior super inspirat pentru a da o adevărată lovitură. E drept, cota a fost una destul de mărișoară, de 261, iar cu miza de 100 de lei a pus mâna pe un câștig frumușel, de peste 26.000 de lei.

ADVERTISEMENT

A fost nevoie însă și de mult curaj, pentru că la toate cele 5 partide a ales să joace pe pronosticul „pauză/final”, iar cotele au variat de la 2,10 la 4,00. Nici miza nu a fost una de lepădat, de 100 de lei, ceea ce demonstrează că jucătorul nostru a avut mare încredere în alegerile sale.

Cam asta ar fi rețeta care ar putea asigura câștiguri uriașe la pariuri: inspirație, curaj și noroc. Dar nu uitați nici de bonusurile pe care Superbet vi le oferă cu mare generozitate, căci datorită lor profiturile pot crește substanțial.

ADVERTISEMENT

2,10 – cota de siguranță de la FCSB – Saburtalo care a adus un câștig de peste 26.000 de lei pe un bilet super inspirat

Primul meci selectat pe biletul câștigător a fost cel dintre Maccabi Netanya și Basaksehir, la care inspiratul nostru jucător a mers pe varianta „2 pauză / 2 final”, la o cotă de 3,70. Pronostic înverzit oarecum fără emoții, deoarece oaspeții au deschis scorul încă din minutul 9, iar rezultatul a rămas neschimbat până la final.

4,00 a fost cota câștigătoare la Riga FC – Ruzomberok pentru varianta „1 pauză / 1 final”. Aici a tremurat puțin, pentru că gazdele au marcat pentru 1-0 abia în minutul 38, oapseții au egalat imediat după pauză (minutul 53), dar Riga a trecut din nou în avantaj în minutul 58. Este și scorul cu care s-a încheiat partida și al doilea „verde” de pe bilet a fost bifat.

ADVERTISEMENT

4-0 (1-0 în pauză) a fost scorul de la ȚSKA Sofia – Makedonija GP cu ajutorul căruia pronosticul de „1 pauză / 1 final” a ieșit fără nici cea mai mică emoție. Iar cota de 2,10 a avut și ea o contribuție însemnată la câștigul obținut pe acest super bilet.

La fel cum au și bonusurile oferite de Superbet. Profitați acum din plin de ele pentru a încasa câștiguri și mai mari pe biletele pe le jucați.

ADVERTISEMENT

Dar pentru că banii nu se câștigă ușor niciodată, era nevoie ca și pe acest bilet măcar unul dintre pronosticuri să iasă după un mare chin. Și de unde puteau să vină cele mai mari emoții dacă nu de la FCSB cu Saburtalo? O cotă de 2,10 – cea mai mică de pe bilet – era la un pas să anuleze o frumusețe de câștig. Varianta de „1 pauză / 1 final” putea să cadă încă din prima repriză, dar noroc cu golul lui Dawa din minutul 44, care i-a dus pe „roș-albaștri” în avantaj la cabine. Apoi, în minutul 55 se făcea 2-0 și totul părea că intră pe un făgaș normal. Numai că georgienii au reușit egalarea, iar finalul a fost unul de infarct. Totuși, cu două goluri marcate după minutul 80, FCSB a obținut victoria și calificarea în turul următor, iar drumul spre un câștig fabulos la pariuri continua.

În fine, ultimul meci de pe bilet, Lechia Gdansk – Rapid Viena, avea să iasă destul de lejer, pentru că varianta de „2 pauză / 2 final” era aproape asigurată încă din minutul 18. La fel și cota de 4,00. Atunci, oaspeții conduceau deja cu 2-0, scor care s-a menținut până în minutul 84. Golul gazdelor a venit însă prea târziu și nu a mai putut schimba soarta meciului.

Odată cu acest rezultat, toate cele 5 variante alese pe biletul câștigător s-au înverzit, iar inspiratul jucător nu trebuie decât să-și încaseze câștigul substanțial. Cu care poate petrece o vacanță de vis în zilele de vară care au mai rămas.

Și nu uita! Pentru a da lovitura la pariuri trebuie să profiți la maximum și de bonusurile oferite cu generozitate de Superbet, cu ajutorul cărora câștigurile tale cresc simțitor.

ADVERTISEMENT