Sport

FCSB – Saburtalo Tbilisi 4-2 în turul 2 al Conference League. “Roş-albaştrii”, calificare după un meci nebun! Cine este următorul adversar

Meciul FCSB - Saburtalo Tbilisi se desfășoară joi, 28 iulie, de la ora 20:30, pe „Arena Națională”, în manșa secundă a turului 2 preliminar al Conference League.
28.07.2022 | 11:27
FCSB  Saburtalo Tbilisi 42 in turul 2 al Conference League Rosalbastrii calificare dupa un meci nebun Cine este urmatorul adversar
Florinel Coman, în duel cu unul dintre adversari în FCSB - Saburtalo (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT
28-07-2022
17:29

FCSB - Saburtalo Tbilisi 4-2 (Dawa 44, Edjouma 54, Coman 79, Radunovic 87-penalty / Sikharulidze 69, Tabatadze 78)

FCSB a obţinut calificarea în turul 3 din Conference League, după 4-2 şi 0-1 cu Saburtalo Tbilisi. Formaţia “roş-albastră” se va duela cu echipa care va câştiga dubla dintre DAC Dunajská Streda şi Vikingur. În maşna tur, slovacii s-au impus cu 2-0 şi pornescu cu prima şansă la calificare.

Min. 90+3: Andrei Cordea a primit un cartonaş roşu. FCSB joacă în zece oameni.

Min. 87: GOOOL FCSB! Radunovic execută perfect o lovitură de la 11 metri, iar FCSB este calificată la acest scor.

Min. 79: GOOOL FCSB! Florinel Coman marchează rapid cu o lovitură cu capul.

Min. 78: GOOOL Saburtalo! Tabatadze egalează cu un şut din interiorul careului şi FCSB, la acest scor, este eliminată.

Min. 70: Radunovic ratează o ocazie uriaşă, singur cu portarul.

Min. 69: GOOOL Saburtalo! Sikharulidze reuşeşte să marcheze cu o lovitură de cap.

Min. 54: GOOOL FCSB! Edjouma marchează cu un şut din marginea careului, după o pasă primită de la Octavian Popescu.

Min. 46: După ce a ieşit din încercuirea fundaşilor georgieni, Octavian Popescu a şutat, însă mingea a lovit bara porţii, în urma unei devieri.

Min. 44: GOOOL FCSB! Dawa deschide scorul cu o lovitură de cap, după un corner, şi egalează situaţia la general.

Min. 37: Guliashvili a trecut de Dawa şi a tras pe lângă poarta celor de la FCSB.

Min. 15: Georgienii au fost aproape de gol, după ce mingea şutată de Kardava a trecut pe lângă poarta lui Târnovanu.

Min. 10: Cordea a şutat tehnic, iar portarul georgienilor a respins în corner.

Min. 6: Florinel Coman ia un cartonaş galben după un faul din spate.

Min. 2: Din nou, Ianis Stoica a fost la un pas să marcheze, însă nu a lovit cu forţă mingea.

Min. 1: Ianis Stoica a fost la câţiva centi metri de a deschide scorul.

A început meciul FCSB – Saburtalo Tbilisi. În manşa tur, în Georgia, Saburtalo s-a impus cu 1-0.

28-07-2022
16:13

Echipele de start la FCSB - Saburtalo

FCSB: Târnovanu – Ov. Popescu, Dawa, Tamm, Radunovic – Edjouma, Olaru – Cordea, Oct. Popescu, Fl. Coman – I. Stoica. Rezerve: Ducan, A. Vlad – Haruț, Șut, Tănasă, Lixandru, Achim, Oaidă, Pantea, Bouhenna, Musi. Antrenor: Nicolae Dică.

Saburtalo: Megrelishvili – Gocholeishvili, Kakubava, Chaduneli, Jinjolava – L. Nonikashvili, Kardava, S. Nonikashvili – Guliashvili, Sikharulidze, Tabatdze. Rezerve: Kurdadze – Geguchadze, Goshteliani, Kokosadze, G. Mamageishvili, O. Mamageishvili, Mamatsashvili, Mioc, J. Vinicius. Antrenor: L. Nozadze

Meciul FCSB – Saburtalo Tbilsi are loc joi, 28 iulie, cu începere de la ora 20:30, în cadrul manșei secunde a turului 2 preliminar al Conference League. În tur, în Georgia, bucureștenii au pierdut cu 0-1. Acum, sub bagheta unui nou antrenor, Nicolae Dică, vor căuta să obțină o victorie la minim două goluri diferență, pentru a se califica în următorul tur.

Unde se joacă meciul FCSB – Saburtalo Tbilisi, în manșa secundă din turul 2 preliminar al Conference League

Întâlnirea FCSB – Saburtalo Tbilisi se dispută joi, 28 iulie, de la ora 20:30, pe „Arena Națională” din Capitală. Chiar dacă e perioadă de vacanțe și concedii, interesul e foarte mare în jurul acestui meci, fiind așteptați peste 20.000 de spectatori. Tocmai de aceea, conducerea clubului gazdă a decis să deschidă și inelul intermediar al „Arenei Naționale”.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață, liderul suporterilor FCSB, așteaptă o reacție de orgoliu din partea jucătorilor și calificarea în turul 3 preliminar. Acolo, adversar va fi, cel mai probabil, echipa slovacă Dunajska Streda, care are 2-0 după turul din Insulele Faroe, cu Vikingur, și nu este deloc unul de speriat. Dar și avertizează că ratarea calificării va determina reacții negative la adresa jucătorilor și boicotarea viitoarelor partide.

Cine transmite la TV partida FCSB – Saburtalo Tbilisi

Partida FCSB – Saburtalo Tbilisi se joacă joi, 28 iulie, de la ora 20:30, pe „Arena Națională”, în manșa secundă a turului 2 preliminar al Conference League. Ea și va putea fi urmărită la TV în direct și în exclusivitate pe postul PRO TV. O mai puteți viziona și dacă intrați pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La București, ziua de joi, 28 iulie, ar putea aduce surprize neplăcute din punct de vedere meteorologic. Deși temperaturile vor rămâne ridicate, în jur de 33-34 de grade, sunt șanse destul de mari să avem parte de ploi însoțite de descărcări electrice și intensificări serioase ale vântului. Meciul a fost încredințat de UEFA arbitrului belgian Jonathan Lardot, 38 de ani.

FCSB a rămas fără căpitanul Florin Tănase

Nicolae Dică a început de miercuri, 27 iulie, al doilea său mandat la FCSB, după cel avut în perioada iunie 2017-decembrie 2018. Atunci, a fost ultimul tehnician care a dus echipa în grupele unei competiții europene și chiar a calificat-o pentru primăvara europeană. El vine într-un moment greu pentru echipă, demoralizată de startul foarte prost de sezon și slăbită de problemele existente în lot.

ADVERTISEMENT

Tocmai cu 24 de ore înaintea returului cu Saburtalo Tbilisi a părăsit echipa căpitanul Florin Tănase, vândut pe 3 milioane de euro la Shanghai Port. Este posibil să plece o altă piesă importantă, mijlocașul Darius Olaru.

Jucătorii nou veniți sunt toți fundași centrali, camerunezul Dawa, algerianul Bouhenna și estonianul Tamm, dar evoluțiile lor au fost departe de așteptări.

ADVERTISEMENT

Echipele probabile la FCSB – Saburtalo Tbilisi

  • FCSB: Târnovanu – Ov. Popescu, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Șut, Oct. Popescu – Cordea, I. Stoica, Fl. Coman. Antrenor: Nicolae Dică
  • Saburtalo Tbilisi: Megrelishvili – Gocholeishvili, Chaduneli, Kakubava, Jinjolava – Kardava, Nonikashvili – Tabatadze, Nonikashvili, Guliashvili – Sikharulidze. Antrenor: Lasha Nozadze

Cote la pariuri la jocul FCSB – Saburtalo Tbilisi

Pentru casele de pariuri, pare că la FCSB nu există nici o criză și prin urmare bucureștenii sunt mari favoriți la o cotă care variază, în funcție de agenții, între 1,30 și 1,35.

Dacă ar reuși să dea o mare lovitură, georgienii ar fi premiați cu o cotă de 9,00. Și dacă ar marca un gol în meci oaspeții ar avea o cotă mult peste cea a victoriei FCSB-iste, adică 2,10.

Echipa lui Nicolae Dică a fost la fel de mare favorită și sezonul trecut de Conference League, când în față i-a fost așezată tot o formație modestă, Șahtior Karagandî din Kazahstan și toată lumea își punea doar întrebarea câte goluri vor marca Tănase și compania. Nu a fost deloc așa, pentru că după doar 1-0 la București a urmat 1-2 în Armenia, la Erevan, unde a avut loc partida, gol primit în minutul 90 și la lovituri de departajare s-a produs dezastrul eliminării FCSB.

ADVERTISEMENT