Life

Eva Măruță lovește din nou! Replica pe care Cătălin i-a retezat-o imediat: „Nu accept asta”

Eva Măruță s-a remarcat cu o nouă replică în mediul online, una care nu i-a convenit foarte tare tatălui ei, Cătălin. Ce a spus?
14.01.2024 | 16:24
Eva Maruta loveste din nou Replica pe care Catalin ia retezato imediat Nu accept asta
Eva Măruță l-a lăsat, din nou, fără cuvinte pe tatăl ei, Cătălin. Foto: libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Eva Măruță e din nou în centrul atenției, iar de data asta nu mai e vorba despre filmul în care joacă, „Tati part-time” ori de criticile pe care oamenii le-au avut de adresat cu privire la promovarea micuței.

Eva Măruță vrea să se mute de acasă când va împlini 14 ani. Ce i-a zis tatăl ei, Cătălin

Într-un clip postat pe TikTok, Cătălin Măruță are un dialog sincer și amuzant cu fata lui de opt ani despre viitorul ei. Mai în glumă, mai în serios, Eva i-a zis tatălui său că ea la 14 ani vrea să plece de acasă, să își urmeze propriul ei drum.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la PRO TV i-a retezat-o imediat și i-a spus că nu acceptă așa ceva. În apărarea ei, Eva Măruță i-a zis lui Cătălin că și fratele ei, David, are de gând să părăsească domiciliul pentru a-și lua viața în piept la o vârstă relativ fragedă.

Eva Măruță a dezvăluit că David și-ar dori să o ia pe cont propriu la vârsta de 16 ani. Cătălin n-a fost extrem de încântat de cele auzite, însă a intrat în jocul micuței care se bucură acum de atenția unei țări întregi, după ce a devenit protagonista unui film.

ADVERTISEMENT

Și David vrea să își ia viața în piept, dar la 16 ani

Cătălin a întrebat-o pe fiica sa câți ani are vrea să aibă, iar răspunsul simpaticei Eva Măruță a venit imediat. „14!”, i-a zis Eva. „Vrei să ai 14 ani? Păi și ce faci dacă ai 14 ani?”, a continuat, curios, Măruță.

„Mă plimb pe afară singură, mă mut de acasă”, este replica uluitoare pe care i-a dat-o micuța, foarte mândră de ideile sale. „Nu accept asta. Cum să te muți de acasă la 14 ani?”, a intervenit prompt Cătălin.

ADVERTISEMENT

„Bine, mă mut la 18. Să știi că David a spus că se mută la 16”, a schimbat placa Eva Măruță. Cătălin l-a întrebat pe fratele micuței dacă e adevărat ce a spus sora lui, iar băiatul a confirmat. Clipul de pe rețeaua de socializare a stârnit amuzamentul celor care l-au urmărit.