Life

Eveniment de excepție marca Bitolia Gallery. Oana Livia Badea lansează cu fast colecția Phoenix în România!

După succesele de la Paris și Dubai, cunoscuta Oana Livia Badea le face o surpriză și româncelor cu stil. Evenimentul Bitolia Gallery va avea loc în iunie, în incinta halelor industriale Griro.
09.06.2022 | 12:57
Republica Bitolia, evenimentul prin care Oana Badea și Denis Predescu vor lansa național colecția Pheonix. Foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce a făcut senzație pe cele mai mari scene ale modei, la Paris Fashion Week și Dubai, Oana Livia Badea lansează colecția PHEONIX și la nivel național, într-un eveniment de excepție marca Bitolia Gallery.

Creațiile cu fulgi de struț, semnate de Oana Livia Badea, avocata care a investit 1.500.000 de euro pentru a-și ridica propriul Versailles în centrul Bucureștiului, și designerul Denis Predescu, au strălucit pe cele mai mari scene ale modei, la Paris Fashion Week și în Dubai. Acum, creațiile cu aer regal vor fi lansate în cadrul unui eveniment grandios, numit Republica Bitolia.

ADVERTISEMENT

Eveniment grandios: Oana Livia Badea lansează cu fast colecția PHEONIX, pe plan național

Dacă, până acum, Oana Livia Badea a prezentat impresionanta colecție PHOENIX la Paris Fashion Week, unul dintre cele mai mari evenimente din domeniul modei, la care mulți creatori doar visează, și în Dubai, într-o prezentarea găzduită de grandiosul hotel The Adress, a venit momentul ca ținutele unicat să fie lansate în România, într-un cadru de excepție.

Lansarea va avea loc luna aceasta și va fi un adevărat de spectacol de lumini, grafică, muzică și teatru. Evenimentul este organizat în incinta halelor industriale Griro. Locația nu este aleasă la voia întâmplării, fiind una dintre clădirile monument ale Bucureștiului, construită în urmă cu 125 de ani.

ADVERTISEMENT

Damian Drăghici, invitat de onoare al evenimentului

Rochiile exclusiviste, decorate cu pene de struț, nu pot fi prezentate altfel decât în cadrul unui eveniment pe măsură. Bitolia Gallery și-a propus să adapteze show-ul timpurilor noastre, dar să păstreze și o parte din misterul trecutului. Prin urmare, halele industriale Griro vor rămâne neatinse, în timp ce spectacolul va fi susținut cu butaforie special creată.

Pe lista celor 300 de invitați se regăsesc oameni de afaceri, diplomați, persoane publice, creatori de conținut și oameni de presă. Atmosfera va fi întreținută de invitații speciali, Damian Drăghici și trupa sa, precum și Dj Vali Bărbulescu.

ADVERTISEMENT

Colecția PHEONIX, prezentată pe un podium incandescent

Colecția PHEONIX include rochii elegante, demne de evenimente speciale, și va fi prezentată de 27 de modele profesioniste. Acestea vor defila pe un podium incandescent, în timp ce pe pereții clădirii vor fi proiectate imagini din natură și mesaje motivaționale.

De altfel, locația este amenajată diferit, în funcție de zonă. Astfel, zona de socializare – spațiu urban -, dedicată delicateselor culinare și băuturilor deosebite, va găzdui și petrecerea de după prezentare.

ADVERTISEMENT

Accesul se face face printr-un decor ce poartă amprenta războiului interbelic, în care și halele industriale Griro au fost bombardate.

Republica Bitolia este la prima ediție, însă vestita Oana Livia Badea își propune să repete anual povestea fantastică și să arate tuturor frumusețea modei.

Bitolia Gallery, lider pe piața din România în vânzarea de tricouri Dinamo și România

De altfel, Bitolia Gallery este lider pe piața din România în vânzarea de tricouri Dinamo și România, Oana Livia Badea fiind soția fostului acționar principal al clubului sportiv, Nicolae Badea. De meserie avocat, celebra Oana Livia Badea a făcut din pasiunea ei o afacere de succes pe care a pornit-o cu puțin timp înainte de pandemie și în care a investit o sumă cu multe zerouri.

Colecția PHOENIX și alte produse de calitate propuse femeilor cu stil pot fi admirate pe site-ul Bitolia Gallery, www.bitolia.ro, precum și pe conturile Bitolia Gallery de pe Instagram și Facebook.

ADVERTISEMENT