Life

Evenimentul anului din Brașov! Inflație de vedete la Gala Campionilor

Cătălin Botezatu, Denise Rifai şi Adela Diaconu, împreună la Braşov pentru Gala Campionilor 2023.
15.12.2023 | 13:06
Evenimentul anului din Brasov Inflatie de vedete la Gala Campionilor
Gala Campionilor are loc la Brașov / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Brașovul va fi gazda unui eveniment important în lumea sporului și showbiz-ului. Gala Campionilor va avea loc în acest weekend și va fi prezentată de Filip George și Denisa Dogaru.

Gala Campionilor, între vedete și sportivi

Braşovul va fi împânzit de vedete din toate domeniile în acest week-end. Cătălin Botezatu, Denise Rifai, Monica Davidescu și Aurelian Temișan, Mihaela Borcea, Ilinca Vandici, Gabriela Cristea și Tavi Clonda, Adela Diaconu, Roxana Nemeș, sunt doar câteva dintre personalitătile ce vor fi prezente la Galei Campionilor.

ADVERTISEMENT

Mari sportivi ai României, precum Preşedintele Agenției Naționale pentru Sport, Elisabeta Lipă, campionul mondial la box și campion național la raliuri, Mihai Leu, Camelia Potec, preşedintele Federației Române de Natație, Amatto Zaharia, președintele Federației Române de Kempo, antrenorul Emil Săndoi sau fostul mare fotbalist Bănel Nicoliță, vor fi prezenți la sfârşitul acestei săptămâni la Braşov.

La Brașov va avea loc o nouă ediție a Galei Campionilor, eveniment dedicat recunoașterii performanțelor. Iar domeniile acoperite sunt sport, muzică, arte vizuale, design vestimentar, psihologie, industria frumuseţii şi a creativităţii.

ADVERTISEMENT

Gala Campionilor este și prima din România dedicată micilor fotbaliști. Aici includem academiile și școlile de fotbal. Alături de ei vor fi premiați și personalități marcante din fotbalul românesc, dedicate copiilor și adolescenților din România.

La evenimentul din Brașov vor fi și prezentări de modă sau recitaluri susținute de vedete din muzică. De asemenea, vedete de top vor înmâna trofeele câștigătorilor de la fiecare categorie din cadrul Galei Campionilor.

ADVERTISEMENT

Ce este Gala Campionilor

Premiile Galei Campionilor sunt un concept al impresarului de fotbal, Radu Mătăsareanu și al Adelei Diaconu. Cei doi susțin că vor să transforme evenimentul într-o tradiție anuală. Evenimentul e făcut pentru a răsplăti performanța celor care contribuie la dezvoltarea României.

“Gala Campionilor a ajuns la a doua ediție și se dorește să devină un eveniment cu tradiție. Vor fi prezente personalități marcante din sport, cultură, teatru, artă și multe momente artistice de excepție. Totul are loc la Brașov, pe 17 decembrie”, spune Radu Mătăsareanu.

ADVERTISEMENT

În acest an, gala va fi prezentată, de Filip George, om de televiziune și Denisa Dogaru, antreprenoare de succes din domeniul Horeca, cu un îndrăgit restaurant tradițional românesc din centrul Brașovului.

ADVERTISEMENT