Sport

Evoluțiile Simonei Halep au luat prin surprindere casele de pariuri! Ce cotă are acum românca la câștigarea Australian Open

Simona Halep a devenit a doua favorită, în opinia bookmakerilor, la câștigarea Australian Open, după ce românca s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Antipozi.
22.01.2022 | 21:36
Evolutiile Simonei Halep au luat prin surprindere casele de pariuri Ce cota are acum romanca la castigarea Australian Open
Simona Halep a devenit a doua favorită, în opinia bookmakerilor, la câștigarea Australian Open
ADVERTISEMENT

Simona Halep a învins-o pe Danka Kovinic, scor 6-2, 6-1, și s-a calificat în optimile de finală de la Australian Open 2022.

În optimi, Halep o va întâlni pe franțuzoaica Alize Cornet. Meciul este programat luni, la ora 2:00.

ADVERTISEMENT

Evoluțiile Simonei Halep au luat prin surprindere casele de pariuri

Înainte de startul turneului de la Melbourne, Simona Halep avea o cotă de 15 să câștige Australian Open 2022. Însă, după evoluțiile foarte bune, bookmakerii au „recalculat” șansele Simonei de a ridica trofeul, la finalul turneului.

Astfel, în prezent, Simona Halep are o cotă de 6.50 să câștige Australian Open 2022, fiind a doua favorită, după australianca Ashleigh Barty, care are o cotă de 2.70.

ADVERTISEMENT

Podiumul este completat de Iga Swiatek, cu o cotă de 7.00, cea care o va înfrunta pe Sorana Cîrstea în optimile de finală.

„Mă simt foarte bine, mereu îmi place să joc în Australia. În faţa acestui public este mereu o plăcere să joc.

ADVERTISEMENT

Simt că am jucat bine şi că sunt aproape de cel mai bun nivel al meu. Danka a fost obosită, a avut un meci foarte greu înainte.

Este mereu o provocare să joc aici şi deja mă concentrez la următorul meci. Azi nu a părut că am fost foarte relaxată, dar contează că sunt sănătoasă.

ADVERTISEMENT

Sunt foarte mulțumită cum am jucat și de abia aștept următorul joc. Mă simt mereu concentrată, mă simt încrezătoare acum.

Acum mă pot bucura că joc tenis, sunt fericită și mă bucur că pot să fiu aici”, a spus Simona Halep, la finalul victoriei cu Danka Kovinic.

Pentru calificarea în optimi, Simona Halep va încasa 328.000 dolari australieni, echivalentul a aproximativ 207.000 de euro.

ADVERTISEMENT