Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Acuze dure ale lui Dănuț Lupu: „Dă-l afară de la Dinamo, pune-mă pe mine!”. Prunea a ieșit „pe centrare”: „Pentru mine nu există!” Video

Se încinge conflictul dintre doi foști mari jucători ai lui Dinamo. La FANATIK SUPERLIGA, Dănuț Lupu a lansat acuzații grave la adresa lui Florin Prunea. Acesta a replicat.
07.04.2023 | 15:26
Exclusiv Acuze dure ale lui Danut Lupu Dal afara de la Dinamo punema pe mine Prunea a iesit pe centrare Pentru mine nu exista Video
Se încinge conflictul dintre doi mari dinamoviști. Acuze dure între Dănuț Lupu și Florin Prunea. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

E război total între doi dintre cei mai importanți jucători din istoria lui Dinamo. Dănuț Lupu este extrem de deranjat de ultimele declarații pe care Florin Prunea le-a avut la adresa sa. Asta în ciuda faptului că, spune Lupu, ar fi existat un acord între cei doi să nu se mai ajungă la astfel de situații.

Dănuț Lupu, acuze dure și amenințări la adresa lui Florin Prunea: “O să aflați când mă țin de cuvânt ce i-am promis. Nu cu filmare, că doare”

Prunea ar fi ignorat înțelegerea și l-a taxat pe Dănuț Lupu, despre care a spus că nu a făcut parte din Generația de Aur a fotbalului românesc. La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Lupu a venit cu acuze chiar mai grave. Spune că Prunea a încercat să îl sape și să îi ia locul la CS Dinamo.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

“Am avut o discuție cu Prunea. L-am rugat să nu mai vorbească de mine, eu nu vorbesc de el. E problema lui că vorbește în continuare. Eu i-am promis ceva, mă țin de cuvânt. Ne-am luat că de ce țin eu cu Federația, de ce vorbesc de X, de ce vorbesc de Y. Nu i-am spus nimic.

O să aflați când o să mă țin de cuvânt ce i-am promis. Nu cu filmare, că doare. E problema lui, s-a luat și de Borcea azi. Prunea îi ia apărarea lui CSA Steaua? Îi lua apărarea Lăcătuș. Chiar nu am nimic cu el. Dacă greșește trebuie să… Dacă ne înțelegem la un lucru și tu faci altceva… cum vine?

ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu îl acuză pe Florin Prunea că a încercat să îl sape pentru a-i lua locul la CS Dinamo: „Dacă aveam mintea lui, plimbam cățeii și eu”

Să vă povestească el. S-a întâlnit cu Ionuț Popa, președintele CS Dinamo, la un meci și spunea `dă-l mă afară pe Lupu, pune-mă pe mine!` Îți aduc martori, vorbesc foarte serios. Dacă aveam mintea lui, plimbam cățeii și eu”, a dezvăluit Dănuț Lupu la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Reacția lui Florin Prunea după atacurile lui Lupu: „Pentru mine, omul ăsta nu există!”

Contactat de FANATIK, Florin Prunea s-a rezumat la o scurtă declarație: „Pentru mine omul ăsta nu există! Nu mă interesează ce declară! Atât am de declarat. Punct. N-am văzut emisiunea și nici nu vreau să știu ce a zis. Ce vrea? Ce să facă? Să mă bată?! Hahaha! Doamne Maica Domnului! Eu nu îi pronunț numele și nu mă interesează”. 

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK. Emisiunea exclusivităților din fotbalul romînesc poate fi urmărită de luni până vineri de la 10:30.