Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Adrian Mititelu, acuzat că bate jucătorii în vestiar! „Robert Popa e un copil obraznic. Când se supără, își ia jucăriile și pleacă” Video

Adrian Mititelu Junior, fiul patronului lui FC U Craiova 1948, a lămurit conflictul cu portarul Robert Popa, care l-a acuzat de agresiune fizică.
03.03.2023 | 13:50
Exclusiv Adrian Mititelu acuzat ca bate jucatorii in vestiar Robert Popa e un copil obraznic Cand se supara isi ia jucariile si pleaca Video
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI a revenit cu un super invitat: Adrian Mititelu Junior, fiul patronului lui FC U Craiova 1948, care s-a ocupat de destinele echipei în perioada în care omul de afaceri a fost închis.

Adrian Mititelu Jr., lămuriri după ce Robert Popa l-a acuzat că a vrut să îl bată: „Eu chiar îl rugam să joace”

Adrian Mititelu Jr. a venit la FANATIK SUPERLIGA, unde a răspuns la acuzațiile extrem de grave ale lui Robert Popa„Am evitat sincer… Sunt pus într-o postură proastă ca eu să dau replica unui jucător de la mine din echipă, care a dat o declarație de asemenea manieră. Cred că dacă băteam un jucător în vestiar, era de notorietate până acum. Cineva ieșea și spunea public chestia asta, până să spună acest copil, Robert Popa”.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Urmașul lui Adrian Mititelu a dezvăluit că a încercat să intervină la tatăl său pentru a-i oferi o nouă șansă lui Robert Popa: „E un jucător de mare perspectivă. Sincer să vă spun, chiar acum câteva etape am avut cu tatăl meu o discuție în care îl rugăm să i se mai acorde minute, pentru că este păcat să nu mai apuce câteva meciuri anul acesta, pentru că are Campionatul European în vară.

Culmea, el mă acuză că eu l-am rugat vezi Doamne cu tatăl meu să nu mai joace! Și eu chiar îl rugam să joace. După emisiune îți arăt niște mesaje”.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu Jr. nu îi poartă pică lui Popa, în ciuda declarațiilor sale, însă are concurență mare la FC U Craiova 1948: „Și Gurău e foarte talent și a luat foarte puține goluri în 15 meciuri cât a jucat din noiembrie până acum. Însă repet, și Robert Popa e un portar foarte tânăr, născut în 2003, are 19 ani și eu mi-am pus foarte mare încredere în el”.

Adrian Mititelu Jr., schimbi de replici cu Robert Popa: „Mi-a răspuns într-un fel urât”

Adrian Mititelu Jr. a recunoscut însă că a avut o discuție mai aprinsă cu portarul de 19 ani: „Într-adevăr, am avut un schimb de replici cu el, este un copil mai obraznic. Mi-a răspuns într-un fel urât și i-am spus: ‘Vezi, păstrează poziția ta, că tu ești jucător și eu sunt patron. Adică totuși nu poți să ai asemenea ieșiri față de mine’. Eu i-am reproșat și i-am spus doar să fie mai atent, pentru că eram pe locul 14 și încasasem foarte multe goluri”.

ADVERTISEMENT

Patronul lui FC U Craiova 1948 i-a dat un sfat simplu, însă lui Popa nu i-a picat bine: „Nu că ar fi avut el o mare vină la goluri, dar i-am spus: ‘Robert, fii mai atent!’. Am martori din cadrul clubului, care au fost în loja respectivă. Dar el e mai supărăcios, nu știu pe fondul a ce… e foarte mofturos. El dacă nu joacă, se supără, își ia jucăriile și pleacă”.

Mititelu Jr. a explicat că în trecut era mult mai implicat la echipă, însă niciodată nu a sărit calul: „Eu întotdeauna am fost un tip mai vulcanic, dar în sensul bun al cuvântului și constructiv pentru echipă. Mai ales în perioada ligii a doua, când tatăl meu era încarcerat. Atunci eram mai aproape de echipă și intram la vestiar și la pauză și înainte de meci și după meci, dar niciodată să bat jucătorii”, a mai spus acesta, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu Jr., mesaj pentru Robert Popa: „A fost influențat de tatăl lui să creeze un scandal pentru a-i da drumul. Este imposibil”

Adrian Mititelu Jr. știe de ce a făcut Robert Popa acele declarații: „Asta e o prostie, o aberație! Nu poate să stea în picioare o asemenea declarație. Mă uimește și pe mine, nu știu de cine a fost influențat, poate de tatăl lui, să creeze un scandal pentru a-i da drumul, însă acest lucru este imposibil, pentru că este jucătorul nostru până în 2026 și când îi va veni rândul va apăra”. 

Sigur că ar fi apărut, mai ales că se presupune că e vorba despre un jucător care ar fi plecat de la echipă până acum. Doar nu dau în el și ăla mai rămâne la echipă! Sau cum? Nu suntem în Evul Mediu, să fim serioși. Suntem în 2023 și nu mai suportă nimeni asemenea agresiuni fizice, mai ales din partea patronilor. Ce dracu! 

Veste bună începând din această săptămână! Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă aduce în casă exclusivitățile din fotbalul românesc, este în fiecare zi de luni până vineri, începând de la ora 10:30. Se poate viziona LIVE pe FANATIK.RO, canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT