Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, marți, 21 februarie. Horia Ivanovici și invitații săi analizează FCSB – Universitatea Craiova, lupta la play-off și returul CFR Cluj – Lazio. Unde poate fi urmărită emisiunea

Marți, 21 februarie, de la 10:30, Horia Ivanovici vă așteaptă la o nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA împreună cu Vivi Răchită, Robert Niță, Bănel Nicoliță și Alin Buzărin.
21.02.2023 | 10:11
Fanatik SuperLiga marti 21 februarie Horia Ivanovici si invitatii sai analizeaza FCSB  Universitatea Craiova lupta la playoff si returul CFR Cluj  Lazio Unde poate fi urmarita emisiunea
Robert Niță, Bănel Nicoliță, Vivi Răchită și Alin Buzărin sunt invitații lui Horia Ivanovici la ediția de marți, 21 februarie, a emisiunii Fanatik SuperLiga. foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Etapa 26 din SuperLiga s-a terminat, discuțiile și analizele continuă. Numai la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI de marți, 21 februarie, începând cu ora 10:30. Nu ratați un show incendiar, în care veți afla cele mai noi știri și cele mai tari dezvăluiri din fotbalul românesc. Totul în exclusivitate, așa cum v-am obișnuit.

Totul despre FCSB – Universitatea Craiova, lupta la play-off și returul CFR Cluj – Lazio în ediția de marți, 21 februarie, a emisiunii Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Așa cum v-am obișnuit deja, în fiecare luni, marți și vineri, de la ora  10:30, sunteți invitați în fața dispozitivelor conectate la internet pentru a urmări FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, cea mai tare emisiune de analiză din peisajul media românesc. Fiți pe fază, pentru că e timpul „Să facem show!”.

ADVERTISEMENT

 

Pregătiți-vă pentru noi dezvăluiri incendiare, așa cum s-a întâmplat și în ediția de luni, 20 februarie. Când am aflat despre acuzele dure ale lui Mihai Rotaru după derby-ul FCSB – Universitatea Craiova, ne-am delectat cu atacul virulent asupra lui Mihai Stoica, am descoperit greșelile capitale comise de „roș-albaștrii” lui Mihai Pintilii contra oltenilor lui Eugen Neagoe sau ni s-a confirmat prima fabuloasă pe care o oferă Neluțu Varga jucătorilor de la CFR Cluj dacă vor trece de Lazio.

VEZI VIDEO PE YOUTUBE CU ÎNTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE MARȚI, 21 FEBRUARIE 2023

Iar spectacolul va continua și marți. Când Horia Ivanovici și invitații săi vor analiza din nou pe toate fețele derby-ul FCSB – Universitatea Craiova, încheiat 1-1. Dar nu va fi uitată nici lupta încinsă pentru ultimul loc de play-off, cu Sepsi în pole-position după egalul de Botoșani, ca să nu mai amintim și de meciul de luni seara dintre FC U Craiova și FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

Iar surprizele nu se opresc aici. Pentru că, așa cum deja știți, numai de la FANATIK SUPERLIGA veți putea afla în exclusivitate și ultimele noutăți din tabăra lui CFR Cluj. Campioana României se pregătește pentru meciul capital de joi cu Lazio, din returul play-off-ului pentru optimile de finală ale Conference League.

Și, ca să nu vă mai fierbem atât, să vă spunem și invitații de marți. Nume mari, așa cum îi stă bine unui talk-show sportiv de mare succes. Ne vor fi alături timp de aproximativ două ore și jumătate „posesorul de licență PRO” Vivi Răchită, fostul mare fotbalist stelist Bănel Nicoliță, „influencerul” Robert Niță și cunoscutul jurnalist Alin Buzărin. Și nu e totul… Pentru că prin telefon vor interveni alte personaje importante din fotbalul românesc, pe care vă invităm însă să le decoperiți urmărind ediția de marți, 21 februarie, a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO PE FACEBOOK CU ÎNTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE MARȚI, 21 FEBRUARIE 2023

Și încă ceva foarte important! Cea mai tare emisiune sportivă în mass-media din România are și parteneri de top. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor, totodată, și al SuperLigii. Iar AQUA CARPATICA, sponsorul Premium al emisiunii, menține în formă atât telespectatorii, cât și… invitații lui Horia Ivanovici!

Unde poate fi urmărită emisiunea Fanatik Superliga, Pașii simpli pe care trebuie să-i urmați

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI poate fi urmărită în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la site-ul FANATIK, de la canalul de youtube FANATIK la contul FANATIKRO de pe Twich, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok.

ADVERTISEMENT

Pașii necesari ca să vezi FANATIK SUPERLIGA

  1. Deschide youtube (pe telefon, pe televizor, pe tabletă etc);
  2. Caută (scrie în bara de căutare) „fanatik.ro”;
  3. Dă click pe sigla „fanatik.ro”;
  4. Pentru notificare când postăm noutăți, dă click pe clopoțel.

Unde poți urmări FANATIK SUPERLIGA

Așadar, în fiecare luni, marți și vineri, pe toate canalele mass-media marca FANATIK – site, facebook, youtube, Tik Tok – poți savura analiza etapei – dar nu numai! – într-un show „fanatik” marca Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT