Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. „Am vorbit cu el”. Alexandru Mitriță, înapoi în Superligă, la Universitatea Craiova!? Detalii din culise. Video

Florin Gardoș a dezvăluit discuția pe care a avut-o cu Alexandru Mitriță, Când dă jucătorul răspunsul final celor de la Universitatea Craiova
25.05.2023 | 13:27
Exclusiv Am vorbit cu el Alexandru Mitrita inapoi in Superliga la Universitatea Craiova Detalii din culise Video
Exclusiv. Am vorbit cu el. Alexandru Mitriță, înapoi în Superligă, la Universitatea Craiova! Detalii din culise. Video
ADVERTISEMENT

Alexandru Mitriță este dorit de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova, așa cum patronul „leilor” a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Gardoș, prieten și fost coleg la Craiova cu mijlocașul lui New York City, a dezvăluit ce e în mintea jucătorului.

Alexandru Mitriță, din ce în ce mai aproape de U Craiova? „Va lua o decizie în 2-3 săptămâni”

Florin Gardoș a dezvăluit că sunt șanse mici ca internaționalul român să continue la Al-Raed, unde este antrenat de Marius Șumudică: „Eu am vorbit chiar ieri cu Mitriță, fără legătură cu… L-am întrebat doar ce face și mi-a zis că va lua o decizie în două-trei săptămâni.

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă vrea să plece, dar în Arabia din ce am văzut eu lumea are foarte puțină răbdare. Adică sunt puțini jucători care au stat doi-trei ani la o echipă. Repet, nu știu situația. Nu l-am întrebat asta, dacă e împrumutat sau cumpărat”.

Ziaristul Alin Buzărin nu vedea însă cu ochi buni o revenire a lui Mitriță în Bănie: „Întoarcerile astea romantice, așa de… cum să spun eu, ușor iz de vodeville: Eu, Mitriță, în genunchi mă-ntorc la tine. Eu, Băluță… S-a întors Ivan și așa mai departe.

ADVERTISEMENT

Ele pot dezvălui o puntă sufletească, dar în același timp mie îmi seamănă un pic cu repatrierile de la Dinamo din anii 2000, pe vremea lui Borcea. Îi lua ba pe Marius Niculae înapoi, era un șir lung de repatrieri și cu salarii de 40-50.000”. 

Alexandru Mitriță și situația sa contractuală: „Nu i-a plăcut acolo. Nu s-a simțit confortabil”

Ioana Cosma a explicat care e situația sa contractuală: „Mitriță aparține de New York City în continuare. Eu îi acord șanse infime să se întoarcă la Craiova”. Florin Gardoș a dezvăluit că jucătorul nu își dorește să continue în MLS: „Nu i-a plăcut acolo și chiar mă miram că americanii sunt oameni socialibi. A spus că nu s-a simțit confortabil și ăsta e motivul pentru care a plecat. Să vedem ce va face. Ținând cont de contractele foarte bune pe care le-a avut el. Diferența e foarte mare față de ce poate primi el”.

ADVERTISEMENT

Alexandru Băluță ar putea de asemenea să se întoarcă la Universitatea Craiova, iar moderatoarea FANATIK SUPERLIGA a comentat această posibilitate: „În cazul lui Băluță, el și-a dorit foarte mult să ajungă la națională și chiar a avut o discuție la un moment dat pe tema asta. A făcut și declarații curajoase și nu a mai fost băgat în seamă”.

Alin Buzărin critică politica lui Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova: „Nu știu dacă nu e nociv pentru marea performanță”

Alin Buzărin nu crede în aceste repatrieri și spune cum vede el lucrurile din afară: „Eu cred că îi dă mai mult Craiova decât Academia Pușkaș. E un fel de echipă fără spectatori, fără public, dar nu-i dă nimeni banii ăștia la Craiova. Poate doar pe feeling sau reîntregirea găștii și nu știu dacă sunt bune astea. Sunt prea mulți fini și nași pe acolo. Nu știu dacă nu e nociv pentru marea performanță.

ADVERTISEMENT

La Real Madrid nu cred e așa. Și Florentino Perez nu își face concediul cu Vinicius Jr., iar Benzema să îi dea noaptea telefon după ce ratează penalty, cum i-a dat Ivan. Dacă nu mă sunai, eu patron, credeam că-ți pare bine! Nu e normal familiarismul ăsta care duce implicit la cocoloșirea unor jucători față de ceilalți”.

VIDEO MAI JOS: 

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT