Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Anghel Iordănescu, analiză realistă după Steaua – Dinamo 2-0: „Galeriile s-au pregătit mai mult decât jucătorii!” Video

Anghel Iordănescu a fost prezent la Steaua - Dinamo 2-0 și a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre tot ce a simțit la derby-ul din Ghencea.
20.04.2023 | 13:40
Exclusiv Anghel Iordanescu analiza realista dupa Steaua  Dinamo 20 Galeriile sau pregatit mai mult decat jucatorii Video
Anghel Iordănescu a fost în Ghencea la Steaua - Dinamo 2-0 și a fost impresionat de atmosfera din derby. Sursă foto: Sportpictures.eu / Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anghel Iordănescu, unul dintre cei mai importanți jucători din istoria Stelei, a fost prezent la derby-ul din Ghencea cu Dinamo. Fostul selecționer a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre sentimentele care l-au încercat pe parcursul derby-ului din Liga 2. Consideră că adevăratul spectacol a fost oferit de cele două galerii, mult peste nivelul fotbalului din teren.

Anghel Iordănescu a fost prezent în Ghencea la Steaua – Dinamo 2-0 și a fost impresionat de atmosferă: “Fantastică! Două galerii minunate!”

Anghel Iordănescu este convins că fanii încă apreciază simbolurile, istoria și tradiția în fotbalul românesc și sunt gata să revină în număr din ce în ce mai mare alături de Steaua. Tocmai din acest motiv s-a declarat un susținător al modificării Legii Sportului astfel încât Steaua să aibă acces în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

“Mă așteptam să fie o atmosferă infernală, superbă. Două galerii minunate, care s-au pregătit pentru acest derby. S-au pregătit pentru acest derby, să îmi fie iertată îndrăzneala, mai mult decât cele două echipe. A fost o atmosferă fantastică, 24.000 de spectatori la un derby în Divizia B.

Chiar dacă el se numea Steaua – Dinamo. Cu câteva zile înainte s-a jucat Farul Constanța pe Arena Națională cu FCSB. Locul 1 și locul 3 din competiția noastră internă. Au fost 27.000 de spectatori. Lumea iubește fotbalul, își dorește să se întoarcă la fotbal.

ADVERTISEMENT

Anghel Iordănescu vrea Steaua și Dinamo în prima ligă, dar are și un avertisment: “Au nevoie de întăriri substanțiale”

Dar mai presus decât orice lumea încă apreciază simbolurile, istoria și tradiția fotbalului românesc. Echipele care au dat cele mai mari satisfacții, împreună cu echipa națională și Universitatea Craiova. Mi-a plăcut acest derby, am tresărit în câteva momente.

În special la ce au arătat cele două galerii. Din punct de vedere al jocului, calitativ putea să ofere mai mult. Dacă cele două echipe vor intra în prima ligă au nevoie de întăriri substanțiale”, a declarat Anghel Iordănescu, cel mai bun marcator din istoria Stelei, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

După 2-0 cu Dinamo, prin dubla lui Bogdan Chipirliu, Steaua a revenit pe locul 1 în Liga 2, cu 47 de puncte, unul mai mult decât a doua clasată, Poli Iași. Oțelul Galați este pe locul 3, cu 42 de puncte. Dinamo rămâne pe locul 4, cu 38 de puncte, urmată de Gloria Buzău, cu 34, și Unirea Dej cu 33 de puncte.

Steaua este pe locul 1 în Liga 2 și speră în continuare că va obține promovarea în SuperLiga pentru sezonul 2023-2024

Steaua speră în continuare la promovare și și-a depus dosarul pentru a obține licența de SuperLiga. De asemenea, un ajutor poate veni și de la inițiativa lui Vasile Dîncu de a clarifica Legea Sportului. Astfel încât sportivii de la cluburi precum CSA Steaua, CS Dinamo, CS Rapid și CSM București să poată obține statut de profesionist.

ADVERTISEMENT

Nu uitați că Fanatik SuperLiga, emisiunea exclusivităților din sport, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, cu Horia Ivanovici și Ioana Cosma ca prezentatori. Este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT